O kanalların sinyali diğerlerine göre biraz düşüktür ,ama 30 da olmamalı ,anten veya lnb ayarı gerekebilir ,çanak sana yakın bir yerde ise elle kontrol yapabilirsin (ben çanağımı bu kanalların frekansı ile ince ayar yapıyorum )teraspy hocam kanalların hemen hemen hepsi sinyal 90+ kalite 90+ izliyorum. Ama tandberg kanallarında sinyal 50 kalite 30. Bunun bir çözümü varmıdır
Emmi bu sarı kasalı tuşlu olan piko 600hd plusnasıl bir cihaz.Piko 600(bulabilirsen) , veya 700 serisi
Güzel ,kendine almak istiyorsan 19 veya 13 derecede antenin olmalı ,hani şeyler için yazdımEmmi bu sarı kasalı tuşlu olan piko 600hd plusnasıl bir cihaz.
Evet ,katılıyorum ,ama funcam gerçekten süper (bana göre),zaten albenisi "funcam" bu cihazın,iptv için alınmaz ,iyi değil,ama yine de iş görüyor ,iptv için de montage işlemcili koraxV4 veya sungate 8s (mini uydu alıcıların arasında) alınır.Cihaz iyi ama funcam süresi bitince pek bir anlamı kalmıyor free serverlerde tat vermiyor teraspy ustam
+1Ben iptv den çok servere bakıyorum funcam yenileme uygun olsa yeniliyecegim ama oda cihaz parası kadar. Cihaz çöplüğüne dönecek iyice ev
Güzel ,kendine almak istiyorsan 19 veya 13 derecede antenin olmalı ,hani şeyler için yazdım
Aşağıdaki cihazdan bahsediyorsan eğer
(3.10 yazılımı çıkmış,sanırım iptv olayı düzeltildi,eve dönünce incelerim ancak ,köydeyim şu aralar)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Eee,duramıyoruz işte,interneti ver bakalım ,server aktif mi yoksa bitik miÜstat evde bir tane hurdaya çıkmış piko 600hd plus vardı, kumanda ve kumanda gözü duruyordu bir köşede, geçen gün denk geldi bir tane uygun fiyata, onunda kumanda ve gözü kayıpmış. Aldım bende eksikleri tamamladık. Kullanacağımızdan değil aslında sırf meraktan. ?
Aynı cihazdan 2 arkadaşım da aldı onlarda da bu şekildeBende olmuyor ama köydeki çanakta lnb ayarsız olduğundan yapıyordu,bazen de yayın içinden yapabiliyor.