Uydu alıcısı arada kaldım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
2 yıl diye hatırlıyorum ama server de olabilir belki,özellik olarak fark yok ,renk farkı var sadece diye biliyorum :ok ,güle güle kullan bu arada :ok

Teşekkür ederim ? soğuk havaya rağmen cihaz ısınıyor umarım yazın sorun çıkarmaz
Çıkartmaz merak etme :) ,ben yıllardır kullanıyorum ,daha tık demedi ama tabii şans işi,bu arada Türksattaki tüm kanalları taratsaydın :) (Kanal ismi yazmak yok,server için yazdım "taratsaydın" diye :) )

B Çevrimdışı

baran9763 

Aktif Üye
28 Eki 2020
74
28
Çıkartmaz merak etme :) ,ben yıllardır kullanıyorum ,daha tık demedi ama tabii şans işi,bu arada Türksattaki tüm kanalları taratsaydın :) (Kanal ismi yazmak yok,server için yazdım "taratsaydın" diye :) )
Tam anlayamadım ?serverdan kastınız freeiptv ise, onda kanal tarama yok siye biliyorum

B Çevrimdışı

baran9763 

Aktif Üye
28 Eki 2020
74
28

1. Yoo,server farklıdır ,2 yıl diye hatırlıyorum ,cihaz bende olmadığından yönlendiremiyorum ,iptv farklı yani :) Ama ben digiulama digiulama etiketliyeyim ,sana serveri nasıl aktif edeceksin yazar mutlaka ,sonra deyme keyfe :)
    O zaman iksyi diyorsunuz ? ayarlardan aktif ettim 2 yıl görünüyor ama türksat şifreli kanalları açamadım. Acaba kanal içinde başka bir şey daha mı yapmam gerekiyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

1. O zaman iksyi diyorsunuz ? ayarlardan aktif ettim 2 yıl görünüyor ama türksat şifreli kanalları açamadım. Acaba kanal içinde başka bir şey daha mı yapmam gerekiyor
Evet ,o bir serverdir :ok
Maçların olduğu kanalları açmaz diyeyim kısaca ,ama diğer şeyi açıyor diye biliyordum :)

B Çevrimdışı

baran9763 

Aktif Üye
28 Eki 2020
74
28
teraspy teraspy sevinmeye fırsat vermedi. Kanalların hepsini sildim tekrar arama yaptım. Şifreli kanallar açılmamaya başladı. Server aktif internette sorun yok ?

B Çevrimdışı

baran9763 

Aktif Üye
28 Eki 2020
74
28
Fişi çıkart-tak ,kesin gelir,farklı uydu olmasın ,onu da kontrol et,uydu seçiminden sadece Türksat'ı seç :ok
Formatladım güncelleme yaptım bir kaç defa sonra düzeldi, acaba serverda mı sorun vardı. Hocam bunda biss key giriliyormu ben bulamadımda
Fişi çıkart-tak ,kesin gelir,farklı uydu olmasın ,onu da kontrol et,uydu seçiminden sadece Türksat'ı seç :ok

Geri
Üst Alt