Uydu alıcısı arada kaldım

2 yıl diye hatırlıyorum ama server de olabilir belki,özellik olarak fark yok ,renk farkı var sadece diye biliyorum :ok ,güle güle kullan bu arada :ok

Teşekkür ederim ? soğuk havaya rağmen cihaz ısınıyor umarım yazın sorun çıkarmaz
Çıkartmaz merak etme :) ,ben yıllardır kullanıyorum ,daha tık demedi ama tabii şans işi,bu arada Türksattaki tüm kanalları taratsaydın :) (Kanal ismi yazmak yok,server için yazdım "taratsaydın" diye :) )

Çıkartmaz merak etme :) ,ben yıllardır kullanıyorum ,daha tık demedi ama tabii şans işi,bu arada Türksattaki tüm kanalları taratsaydın :) (Kanal ismi yazmak yok,server için yazdım "taratsaydın" diye :) )
Tam anlayamadım ?serverdan kastınız freeiptv ise, onda kanal tarama yok siye biliyorum

Tam anlayamadım ?serverdan kastınız freeiptv ise, onda kanal tarama yok siye biliyorum
Yoo,server farklıdır ,2 yıl diye hatırlıyorum ,cihaz bende olmadığından yönlendiremiyorum ,iptv farklı yani :) Ama ben @digiulama etiketliyeyim ,sana serveri nasıl aktif edeceksin yazar mutlaka ,sonra deyme keyfe :)

1. Yoo,server farklıdır ,2 yıl diye hatırlıyorum ,cihaz bende olmadığından yönlendiremiyorum ,iptv farklı yani :) Ama ben @digiulama etiketliyeyim ,sana serveri nasıl aktif edeceksin yazar mutlaka ,sonra deyme keyfe :)
    O zaman iksyi diyorsunuz ? ayarlardan aktif ettim 2 yıl görünüyor ama türksat şifreli kanalları açamadım. Acaba kanal içinde başka bir şey daha mı yapmam gerekiyor

1. O zaman iksyi diyorsunuz ? ayarlardan aktif ettim 2 yıl görünüyor ama türksat şifreli kanalları açamadım. Acaba kanal içinde başka bir şey daha mı yapmam gerekiyor
Evet ,o bir serverdir :ok
Maçların olduğu kanalları açmaz diyeyim kısaca ,ama diğer şeyi açıyor diye biliyordum :)

Evet ,o bir serverdir :ok
Maçların olduğu kanalları açmaz diyeyim kısaca ,ama diğer şeyi açıyor diye biliyordum :)
Belgeseller de yeter benim için? Ayarlardan aktif etmek yeterli mi

Bazılarını denedim ama açmadı yarın tekrar kontrol edeyim ? bu evrenede yeni girdim çok cahilim ?
Açmayanları sil listeden ,tabii tkgs yi kapatman lazım ,açık ise :ok
Tabii önce tek tek kanalları kontrol et :ok

Açmayanları sil listeden ,tabii tkgs yi kapatman lazım ,açık ise :ok
Tabii önce tek tek kanalları kontrol et :ok
Serverı denedim ve neredeyse açamadığı kanal yok ? bir duacınızda ben oldum, bu fiyata hiç beklemediğim şeyler çıktı ?

@teraspy sevinmeye fırsat vermedi. Kanalların hepsini sildim tekrar arama yaptım. Şifreli kanallar açılmamaya başladı. Server aktif internette sorun yok ?

@teraspy sevinmeye fırsat vermedi. Kanalların hepsini sildim tekrar arama yaptım. Şifreli kanallar açılmamaya başladı. Server aktif internette sorun yok ?
Fişi çıkart-tak ,kesin gelir,farklı uydu olmasın ,onu da kontrol et,uydu seçiminden sadece Türksat'ı seç :ok

Evet ,sadece belgesel değil tabii :haha1
Ben baldıza aldım ,ne dualar ediyor :)
Server vipstar iks bölümünden mi aktif ediliyordu? Yeşil tuşa bastım 365 gün geçerli gibi bir şey dedi, live TV kısmında bir çok kanal açılmıyor uydu yayınlarına bakmadım henüz.

Fişi çıkart-tak ,kesin gelir,farklı uydu olmasın ,onu da kontrol et,uydu seçiminden sadece Türksat'ı seç :ok
Formatladım güncelleme yaptım bir kaç defa sonra düzeldi, acaba serverda mı sorun vardı. Hocam bunda biss key giriliyormu ben bulamadımda

Geri
Üst Alt