Cevabını bende alamadım ama eski bir cihaz o yüzden piko 701 tercih ettim bakalım nasılmışÜstat Suntage vipstar düz olan mı? plus modeli mi? bir birde nedeni nedir?
Cevabını bende alamadım ama eski bir cihaz o yüzden piko 701 tercih ettim bakalım nasılmışÜstat Suntage vipstar düz olan mı? plus modeli mi? bir birde nedeni nedir?
teraspy hocam bir türlü cevap alamadım. Araştırmalarımda anladığım kadarıyla bu fiyata uydu alıcılarının intermet kısmını stabil bir şekilde kullanamayacağım o yüzden çanak üzerinden kaliteli ses ve görüntü alabileceğim bir ürün tavsiye eder misiniz. Her yeni ürün gördüğümde kafam iyicr karıştı bir türlü karar veremedim
Aklımda olanlar
Piko 701
Korax bt1(bluetooth kumandası dikkatimi çekti)
Üstat Suntage vipstar düz olan mı? plus modeli mi? bir birde nedeni nedir?
Kusuruma bakmayın ,bildirimleri alamadığım için geç yazıyorum ,plus olanı tercih sebebi serverinin güzel olmasıdır,yeğenime aldık,özellikle annesi belgesel ve film hastası olduğu için desem sevgili A A.BozoğluCevabını bende alamadım ama eski bir cihaz o yüzden piko 701 tercih ettim bakalım nasılmış
üstad yeni tv nin alıcısını beğenmedim. sadece hd kanallar izlenecek kumandası her taraftan çalışacak alıcısı kuvvetli (iptv dir ıvır zıvır dır lazım değil) bir uydu tavsiye edermisiniz.Ben teşekkür ederim ,ama ben alacak olsam sungate vipstara bakardım,nedenini digiulama sana anlatır muhtemelen
Piko 701 yada korax bt1(bluetooth kumandalı) bakabilirsinizüstad yeni tv nin alıcısını beğenmedim. sadece hd kanallar izlenecek kumandası her taraftan çalışacak alıcısı kuvvetli (iptv dir ıvır zıvır dır lazım değil) bir uydu tavsiye edermisiniz.
Kusuruma bakmayın ,bildirimleri alamadığım için geç yazıyorum ,plus olanı tercih sebebi serverinin güzel olmasıdır,yeğenime aldık,özellikle annesi belgesel ve film hastası olduğu için desem sevgili A A.Bozoğlu
B baran9763 ,güle güle kullan ,iyi tercih o da
Piko 600(bulabilirsen) , veya 700 serisiüstad yeni tv nin alıcısını beğenmedim. sadece hd kanallar izlenecek kumandası her taraftan çalışacak alıcısı kuvvetli (iptv dir ıvır zıvır dır lazım değil) bir uydu tavsiye edermisiniz.
Tek çanak seni tatmin edecekmi bilmiyorum ,ben bu yüzden apartmana ortak anten kurulurken el attım olaya ,4 çanak taktırdım : 42,7,19 ve 46 dereceDüz olan model sanırım beyaz kasalı olandan gelecek bir kaç güne. Gerçi artık merkezi sistem tek çanağa mahkum olduk ama neyse.
Anlamadığım bir şey var, sungate nin beyaz olan yoksa kırmızı olan mı plus. İkisinde de plus yazıyorTek çanak seni tatmin edecekmi bilmiyorum ,ben bu yüzden apartmana ortak anten kurulurken el attım olaya ,4 çanak taktırdım : 42,7,19 ve 46 derece
Düz modeli bilmiyorum ama plus serisi sunplus işlemcili ,gerekirse dönüşüm yapılabilir bir işlemci.Bu arada güle güle kullnırsınız inşallah
Bizim ki hobi ustam, aslına bakarsan uydu alıcıyı çok nadir kullanıyorum, Vestel ud9200'un dahili uydu alıcısı ve ssiptv işimi görüyor fazlasıyla.Tek çanak seni tatmin edecekmi bilmiyorum ,ben bu yüzden apartmana ortak anten kurulurken el attım olaya ,4 çanak taktırdım : 42,7,19 ve 46 derece
Düz modeli bilmiyorum ama plus serisi sunplus işlemcili ,gerekirse dönüşüm yapılabilir bir işlemci.Bu arada güle güle kullnırsınız inşallah
İkisi de plusAnlamadığım bir şey var, sungate nin beyaz olan yoksa kırmızı olan mı plus. İkisinde de plus yazıyor
Aynen bende hobi amaçlı takılıyorum uzunnnn zamandırBizim ki hobi ustam, aslına bakarsan uydu alıcıyı çok nadir kullanıyorum, Vestel ud9200'un dahili uydu alıcısı ve ssiptv işimi görüyor fazlasıyla.
Özellik olarak bir farkı varmı? Red olan şuan elime ulaştı arayüz iptv youtube beklediğimden çok kaliteli çıktı. Freeiptv de spor kanalları çalışmıyor üzücü. Freeiptv süreli mi acabaİkisi de plus
2 yıl diye hatırlıyorum ama server de olabilir belki,özellik olarak fark yok ,renk farkı var sadece diye biliyorum ,güle güle kullan bu aradaÖzellik olarak bir farkı varmı? Red olan şuan elime ulaştı arayüz iptv youtube beklediğimden çok kaliteli çıktı. Freeiptv de spor kanalları çalışmıyor üzücü. Freeiptv süreli mi acaba
Teşekkür ederim ? soğuk havaya rağmen cihaz ısınıyor umarım yazın sorun çıkarmaz2 yıl diye hatırlıyorum ama server de olabilir belki,özellik olarak fark yok ,renk farkı var sadece diye biliyorum ,güle güle kullan bu arada
Freeiptvde France gel,orada bak bakalım (kanal ismi vermiyorum ,verilmez biliyorsun )