teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Eve dönünce bakmam lazım,köyde tv-uydu yok maalesefAynı cihazdan 2 arkadaşım da aldı onlarda da bu şekilde
Eve dönünce bakmam lazım,köyde tv-uydu yok maalesefAynı cihazdan 2 arkadaşım da aldı onlarda da bu şekilde
Cihazın kartı korumalıymış şimdi öğrenmek üzdü :( işlemcisi ne acabaEve dönünce bakmam lazım,köyde tv-uydu yok maalesef
Hangisinin? senin aldığının mı?,neydi sendeki cihaz.Cihazın kartı korumalıymış şimdi öğrenmek üzdü :( işlemcisi ne acaba
Ar-Ge ci arkadaşlar tanıdık ise ,yazılımın SDK sını istesen ve bende senden alsammini HD gx6605D Sungate_titan cihazı şidetle tavsiye ederim arkadaşlar araştırın her şey full auto, başta stalker olmak üzere, ve en önemlisi AR-GE desteği 10 numara 5 yıldız bilginizde olsun.
Sungate vipstar plusHangisinin? senin aldığının mı?,neydi sendeki cihaz.
Sunplus işlemci var ondaSungate vipstar plus
hal edilir gurubumuza da eklenirsin sıkıntı yok, abimAr-Ge ci arkadaşlar tanıdık ise ,yazılımın SDK sını istesen ve bende senden alsam
Teşekkür ederim gurub için, bana sdk olsa yeter,gx6605dhal edilir gurubumuza da eklenirsin sıkıntı yok, abim
hürmetler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sevgili teraspy abim, cihaz tam bir fiyat performans ürünü tüm bölümler full 3 yıl oscam 1 yıl thcam server hediyeli + artı online bölüm full tam full birde cabasi ar-ge bizde daha ne olsun
Dipnot: firma zaten kullanıcı odaklı 10 numara
Yeni bir işlemci ,ben görmedim titanı ,Çankaya'ya gidemedim ,malum korona olayından,ama sonuçta GX işlemci,test etmek lazım ,yazılmı kurcalamak lazım ,da gecenin bu saatinde sen neden yatmadın bakayımTitan 420 tl civarı fiyatı var