Uydu alıcısı arada kaldım

mini HD gx6605D Sungate_titan cihazı şidetle tavsiye ederim arkadaşlar araştırın her şey full auto, başta stalker olmak üzere, ve en önemlisi AR-GE desteği 10 numara 5 yıldız bilginizde olsun.

mini HD gx6605D Sungate_titan cihazı şidetle tavsiye ederim arkadaşlar araştırın her şey full auto, başta stalker olmak üzere, ve en önemlisi AR-GE desteği 10 numara 5 yıldız bilginizde olsun.
Ar-Ge ci arkadaşlar tanıdık ise ,yazılımın SDK sını istesen ve bende senden alsam :)

Ar-Ge ci arkadaşlar tanıdık ise ,yazılımın SDK sını istesen ve bende senden alsam :)
hal edilir gurubumuza da eklenirsin sıkıntı yok, abim :mutlu
hürmetler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sevgili teraspy abim, cihaz tam bir fiyat performans ürünü tüm bölümler full 3 yıl oscam 1 yıl thcam server hediyeli + artı online bölüm full tam full birde cabasi ar-ge bizde daha ne olsun
Dipnot: firma zaten kullanıcı odaklı 10 numara

Son düzenleme:
hal edilir gurubumuza da eklenirsin sıkıntı yok, abim :mutlu
hürmetler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sevgili teraspy abim, cihaz tam bir fiyat performans ürünü tüm bölümler full 3 yıl oscam 1 yıl thcam server hediyeli + artı online bölüm full tam full birde cabasi ar-ge bizde daha ne olsun
Dipnot: firma zaten kullanıcı odaklı 10 numara
Teşekkür ederim gurub için, bana sdk olsa yeter,gx6605d :hihi
Oscam artık işe pek yaramıyor sevgili @OMEGA ,ama server önemli tabii :)
Ful olan "online" da yıllık mı yoksa ömür boyu" mu acaba :alala

@teraspy ustam bahsettiğiniz cihaz nedir?

Titan 420 tl civarı fiyatı var

Titan 420 tl civarı fiyatı var
Yeni bir işlemci ,ben görmedim titanı ,Çankaya'ya gidemedim ,malum korona olayından,ama sonuçta GX işlemci,test etmek lazım ,yazılmı kurcalamak lazım ,da gecenin bu saatinde sen neden yatmadın bakayım :)

Ben nöbet iş desem @teraspy ustam

Geri
Üst Alt