Teşekkürler teraspy ustam, bu cihazı bizim için araştırırsan memnun oluruz.Hımm,tamam o zaman ,sana hayırlı mesailer dilerim
Hocam vipstar plusın serverını deneyebildiniz miEve dönünce bakmam lazım,köyde tv-uydu yok maalesef
Hatırlattığın iyi oldu ,vipstar bende yok ,ama farklı bir cihaz var aynı kanalları açan ,biraz sonra test edeyim,sonucu yazarımHocam vipstar plusın serverını deneyebildiniz mi
Evet ,bazı kanallarda yapıyor ,kısa süreliğine ,yayından da olabilir belki.Hocam vipstar plusın serverını deneyebildiniz mi
Yapacak bir şey yok yaniEvet ,bazı kanallarda yapıyor ,kısa süreliğine ,yayından da olabilir belki.
Evet,şimdilik yok görünüyor,bu arada güzel bir de film izledim,deneme için açtığımdaYapacak bir şey yok yani
geç cevap için kusura kalma üstad, kaç zamandır yoktum, iks 3 yıllık bizim erge ekibi veriyor, birde 1 yıllık diğer uygulamalar için cihaz altındaki barkot'u thcam bölümüne yazmak yeterli oluyor,Teşekkür ederim gurub için, bana sdk olsa yeter,gx6605d
Oscam artık işe pek yaramıyor sevgili OMEGA ,ama server önemli tabii
Ful olan "online" da yıllık mı yoksa ömür boyu" mu acaba
Ne kusuru sevgili OMEGA,sende bir sıkıntı olmasın ,umarım da yoktur inşallah.Cihazı alacak olursam kesin seninle irtibata geçerim ,ama zaten gidemem,hanım dışarı çıkartmıyor desem yalan olmaz ,hapis etti beni eve ,kablo alacağım "şimdi sırası değil ,yaza doğru gidersin" diyor (gıda çarşısına gitmem lazım,uygun fiyata almak için)geç cevap için kusura kalma üstad, kaç zamandır yoktum, iks 3 yıllık bizim erge ekibi veriyor, birde 1 yıllık diğer uydulamalar için cihaz altındaki barkot'u thcam bölümüne yazmak yeterli oluyor,
ayrıca cihazı almayı düşünürsen çankaya ya gitmene gerek yok ben hal ederim sana biraz daha hesaplı olur. selamlar
Teşekkür ederim ,ben daha watsapa alışamadım ,o konularda çok geriden geliyorum ,hatta bazen" teknoloji özürlüsüyüm" diyorum da inanmıyorlar bana, tabii o konularda ,özellikle oğlan kardeşimtelegram kullanıyorsan hangi uyduların server performansını test etmemi istiyorsan yapar gönderirim
yengem çok müthiş bir iş çıkarmış, ne mutlu sana engel koyabiliyorsa... inan çok mecburi bir şey olmadıkça dışarı çıkan insanın aklına şaşarım... bu arada şükürler olsun iyiyim kendimizi korumaya çalışıyoruz şimdiye kadar da başarılı oldu bundan sorasına da önce tedbir sora tevekkül edeceğiz. sevgilerimle abim...Ne kusuru sevgili OMEGA,sende bir sıkıntı olmasın ,umarım da yoktur inşallah.Cihazı alacak olursam kesin seninle irtibata geçerim ,ama zaten gidemem,hanım dışarı çıkartmıyor desem yalan olmaz ,hapis etti beni eve ,kablo alacağım "şimdi sırası değil ,yaza doğru gidersin" diyor (gıda çarşısına gitmem lazım,uygun fiyata almak için)