Bu güvenlik açığı değil de bence hesabı yeni numara ile eşleştirmeyi unutmalarından kaynaklı.Arkadaşlar telegram hakkında ekleme yapıyorum.
Ben yine de WhatsApp kullanmaya devam ederim.zaten bu bilgiler kullanılıyordu şimdi ise yasal boyut kazandırılıyor aklı olan özel foto video özel konularını vs paylaşmaz herkes paylaşımına dikkat etmeli benim için sorun teşkil etmiyor sen düzgün kullan wp,yi onlar istediğini işlesin sanki para ile alıyor kullanıyor herkes verdikleri hizmetin bir şekilde karşılığını almalılar tek sıkıntı AB ülkeleri etkilenmiyor burada bir ayrımcılık söz konusu... kolay kolay vazgeçilecek bir uygulama değil wp.. mevcut hükümet bu durumu bahane edip wp benzeri bir uygulama için çalışmalara başlamış olup biz izin versek dahi bu durum bahane edilip wp.için erişim engeli yasaklama gelebilir eli kulağındadır
Yerli bir sosyal medya uygulaması ne kadar özgür olabilir ? hele hele bu zamanın Türkiye'sinde , akşam yazarsın sabaha karşı 5 te balyozla eve girer özel harekat ?Ben yine de WhatsApp kullanmaya devam ederim.
Yerli bir alternatif, gerçekçi bir girişim grubundan ciddiyetle çıkmadığı müddetçe, kullanmam.
Bip'i millet internet vs. almak için kullandı. Yaani denen şeyden bahsetmiyorum bile.
Boşuna WhatsApp kullanırım demiyorum yani.Yerli bir sosyal medya uygulaması ne kadar özgür olabilir ? hele hele bu zamanın Türkiye'sinde , akşam yazarsın sabaha karşı 5 te balyozla eve girer özel harekat ?
Atatürk'çü olmak yeterli zaten fişlenmek için , bu zamanda en geçerli kriterlerden ?Boşuna WhatsApp kullanırım demiyorum yani.
Ben Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü savundum. Kafam rahat.
cogunluk baska uygulama gecerse iletisim kurmak icin sende gecmek zorunda kalacaksin tamamen olmasa bile paralel olarak baska uygulamalari kullanman gerekecekBen yine de WhatsApp kullanmaya devam ederim.
Yerli bir alternatif, gerçekçi bir girişim grubundan ciddiyetle çıkmadığı müddetçe, kullanmam.
Bip'i millet internet vs. almak için kullandı. Yaani denen şeyden bahsetmiyorum bile.
Bunlar komplo teorisinden fazlası değil.
Adamlar zaten sosyal ağlarının sözleşmesinde bunları anonim olarak kullanabileceğini yazıyor.
Kimse gelip de Ankara'daki Alperen mangalda şu eti seviyormuş demiyor yani.
7 milyar insanın tek tek nitelikli verisiyle Amerika uğraşmaz yani.
Sadece kendileri için önemli kişileri takip ederler. Onu da her devlet yapar neredeyse.
Böyle bir komplo teorisini yapsa yapsa Çin yapar. Sözde kominist, sosyalist ülke.
Balyoz değil tank namlusu bile girebilir kapıdan içeri hele de şu yeni yönetmelikle.Boşuna WhatsApp kullanırım demiyorum yani.
Ben Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü savundum. Kafam rahat.
Bilen biliyor her şey ellerimize verilmiş durumda, gizli saklı bir şey değil eksik olan farkın-dalık. Henüz müdahale edilmeden bir sohbet yapmış araştırmacı yazar boş biri değil yani benim gibi.
İzlersek ne demek istediğimi belki anlaşılabilir olacaktır.