Whatsapp yeni sözleşmeyi zorunlu kılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Telegram kurdum. Aslında messenger da aynı işi görmüyor muydu?

Trump Reyiz Kendi Sosyal Platformunu kurmayı düşünüyormuş Twitterdan kovulduktan sonra
Kursun ona geçeriz. Daha güvenli :kas

Şu Telegramı sevemedim ben bir türlü.

Eee @Sota face hesabını kapattın. WP de kullanmayacaksın diyelim. Karşı taraf senin wp kullanmadığını nasıl bilecek merak ettim? :alala

İş ilişkileri olanlar,
Ticari ilişkileri olanlar,
Pratik olarak iletişime ihtiyacı olanlar çoktan sözleşmeyi onayladı bile... :tara

Trump Reyiz Kendi Sosyal Platformunu kurmayı düşünüyormuş Twitterdan kovulduktan sonra

Eee @Sota face hesabını kapattın. WP de kullanmayacaksın diyelim. Karşı taraf senin wp kullanmadığını nasıl bilecek merak ettim? :alala
Wp kişilere girince rehberde o kişi gözükmüyorsa onda wp yok demektir

Telegram çok daha hızlı fakat oda dışa bağımlılık.Yerli iletişim olmadığı sürece işimiz zor.

Telegram var güzel siler atarız sapmıdır watapmıdır

Nerdeyse tüm kamu kuruluşları ve çalışanları da mecburen Whatsapp kullanmak zorundalar. Dolayısı ile yeni sözleşmeyi onaylamak zorunda bırakılıyorlar. Umarım en kısa zamanda başka bir alternatife geçilir.

signal de var wp ye benziyor

Durum paylaştım. :ok

Screenshot_20210109-183649_WhatsApp.jpg

Signal kurdum, Whatsapp'dan neredeyse farkı yok. Wp'deki "iletildi" yazan mesajların kaynağını da bilsek iyi olurdu. Bir sürü asılsız, dayanağı belli olmayan mesajlar gruplar arasında hızla yayılıyor, insanlar da bazılarına inanıyor. Bir de Zoom kullanırken dikkat edin. Görev yaptığım okuldaki öğretmen arkadaş önermemişti, tanıdıklarının banka hesaplarını boşaltmışlar. Programın güvenlik açığı bulunuyormuş.

Son düzenleme:
Birkaç güne devlet kanalı ile wp yasak gelebilir ciddi boyutlarda istihbarat problemi yaratır millet vekilleri komutanlar komser savcı hakim kullanmayan yok

Nelerin kimlerle paylaşılacağının garantisi bile yok

telegramda alternatif çok watsaptan daha iyidir forum siteleri bitti paylaşım ağırlıklı telegramdan oluyor

Konuya yazdığım ilk yorumumun sonuna kadar arkasındayım... :coskun Gelişmeleri de sabırsızlıkla bekliyorum. ⚽

Bende tepkiliyim onay vermeyeceğim. Viber zaten çok aktif olmadığım bir programdı ama artık aktif kullanırım.

Geri
Üst Alt