K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
burası hala canlı galibaforum siteleri bitti
burası hala canlı galibaforum siteleri bitti
Manitası olanlarla, kaçak et kesim işinde olanları hatta boynuz parlatma hobisi olanları nasıl es geçmişim yahu...İş ilişkileri olanlar,
Ticari ilişkileri olanlar,
Pratik olarak iletişime ihtiyacı olanlar çoktan sözleşmeyi onayladı bile...
Aha,hemen siliyorum ,neme lazımmmmManitası olanlarla, kaçak et kesim işinde olanları hatta boynuz parlatma hobisi olanları nasıl es geçmişim yahu...
Çağrışım yaptı... (+18)dijital dünyada bundan kurtulus yok malesef bir ürünü tercih ettiginizde mecburen bilgi paylasiminida seve seve yada sevmeye sevmeye kabul ediyorsunuz bunu aciktan veya gizlice yapiyorlar
herkes simdi whatsapp den kacip baska yere gecmeyi düsünüyor avrupadakilerde bu olaya kizgin telegram dan ziyade signal uygulamasini konusuyorlar vakifa ait acik kaynak kodlu ve gelismis bir uygulamaymis
bagimsiz yazilimcilarin halk tarafindan desteklenerek olusturdugu uygulamalar haric hepsinin kaderi whatsapp gibi olur simdi baska bir uygulamaya gecersiniz popüler olana kadar biz güvenliyiz kimseye bilgi vermeyiz bizde görmüyoruz bilgilerinizi derler bunu kantitlar ve gercekten de yaparlar ama insanlar kullanmaya basladigi zaman parasi olan birisi cikar 10 milyon euro veriyorum der ilk basta yok derler 50 veriyorum der yine yok derler 1 milyar euro veriyorum dedigi zaman nereye imza atiyoruz diye sorarlar
satis veya ortaklik harici devlet baski yaparakda istedigi kisinin bilgilerini alir aciktan olmasada kapali kapilar arkasinda santaja boyun egerler
signal amerikada kurulu olan acik kaynak kodlu ve vakif tarafindan kurulmus yazilim
telegram ruslara ait ne oldugu belli degil
whatsapp ilk baslarda güzeldi facebook a sattilar geldigi nokta ortada ki bu satisla zaten böyle birsey olacagi belliydi
kullanicilar olarak tek programa bagimli kalmadan birilerine satilmasi mümkün olmayan acik kaynak kodlu olanlari tercih etmemiz bu isin en mantikli cözümü
Çağrışım yaptı... (+18)
ben whatsappi sadece kacak et kesimi icin kullaniyorum benim acimdan sorun yok dijital ortamda cok nadir yerlerde kisisel bilgilerim var onlarda sadece bazi sirketler vs. uygulamalar programlar oyun firmalar sosyal medya forumlar vs ne bir fotograf ne bilgi paylasirim telefon numarasi hep kullan at kartlardan olur arama sitelerinde bile cikmiyorum digerleri düsünsünAvrupa'da bi hareketlenme olmuş, yoğun olarak telegram'a geçiş oluyormuş diye okudum çeşitli haberlerde... Wp size ne yapıp ne yapmayacağını en baştan söyler işine gelir gelmez dikkat ederek bi şekilde kullanırsın, zaten uyanık kullanıcı ile işleri yok... Fakat, telegram ile rusların ne yapıp ne yapmayacağını bilemezsin...
Amerigalı nefesini keser, arada nefes aldırır, öldürmez süründürür, fakat Rus gözünü kırpmadan gırtlağını keser...
Naçizane...
Aynı şeyi yerli yazılım ile yapsalar, üzerine para verseler de kullanmam... Fikri beğenilmeyene hiç arlanmadan çekinmeden "hayın" denilebilen ülkede o yazılımı kullanmak yürek ister, bende de yok...güzel diziydi
hepimiz aslinda sakli bir sezaiyiz tamamen yerli güvenilir uygulama yapsa birisi 3 e hayir der ama 5 e illa ki evet der
ben whatsappi sadece kacak et kesimi icin kullaniyorum benim acimdan sorun yok dijital ortamda cok nadir yerlerde kisisel bilgilerim var onlarda sadece bazi sirketler vs. uygulamalar programlar oyun firmalar sosyal medya forumlar vs ne bir fotograf ne bilgi paylasirim telefon numarasi hep kullan at kartlardan olur arama sitelerinde bile cikmiyorum digerleri düsünsün
demek istedigim türk bilgisayarcilarin bagimsiz olarak yapacagi bir uygulamaAynı şeyi yerli yazılım ile yapsalar, üzerine para verseler de kullanmam... Fikri beğenilmeyene hiç arlanmadan çekinmeden "hayın" denilebilen ülkede o yazılımı kullanmak yürek ister, bende de yok...
Açık kaynak ,korkusuzca kullan ,ben kullanıyorum 1997-98den beriAslında bu verilerin toplanması Avrupa bölgesi dışında zaten zorunluymuş. Avrupa Birliği'nin veri gizliliği standartları sebebiyle şimdiye kadar reddetme seçeneği sunmuşlar. Toplayacakları veriler de klasik donanım logları, telefon numarası, IP adresi, profil bilgileri vs. kullandığımız her uygulama az çok bunları yapıyor eğer bu konulardan şu ana kadar endişe ya da rahatsızlık duymadıysanız bence endişeye gerek yok ancak rahatsız oluyorsanız bu tip bir servisin veri toplamadan çalışanını bulmanız çok zor. Verileriniz her türlü birileri tarafından toplanıp işlenecek artık kime güvenirseniz.... Açık kaynak kodlu ya da bağımsız geliştirici projeleri tercih etmek tabiki daha iyidir benim kanımca.
Ben hiç kullanmam ,dedim zaten ,wp yüzünden biraderle kavga edeceğim nerede iseAynı şeyi yerli yazılım ile yapsalar, üzerine para verseler de kullanmam... Fikri beğenilmeyene hiç arlanmadan çekinmeden "hayın" denilebilen ülkede o yazılımı kullanmak yürek ister, bende de yok...