Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
İlk teklifim ''TV ALMA PJ AL''Tv arayışı tekrar başladı Tekliflere açığım
İlk teklifim ''TV ALMA PJ AL''Tv arayışı tekrar başladı Tekliflere açığım
Yukarıdaki açıklamayı yapan bilir(!)kişi raporuna durumun “normal” olduğunu yazmış. Dolayısıyla THH de benim haksız olduğuma karar verdi. Yaklaşık bir ay önce, Tüketici Mahkemesine başvurarak THH kararına itiraz ettim. Eylül’de duruşma olacak. Bakalım oradan ne çıkacak.Dün bilirkişi geldi ve durumun "arıza" olmadığını, "üretim hatası" olarak değerlendireceklerini söyledi. Hakem heyetine rapor sunacak ve onlar da nihai kararı verecekler.
aynı sorun bendede var dı değişim kabul ettiler şuan kargoda tv gerçekten şans işi tv belkide gelende aynı olacak.
Akşam ışıkları söndürüp deneme yaptım benim tv de böyle bu panelde de ışık sızması varmı değişim gerekir mi? saygılar tv yi 23 haziran 2018 tarihinde almıştım
Aynı seri ise muhtemelen aynı olacak. Ben o yüzden ücret iadesi talep etmiştim.aynı sorun bendede var dı değişim kabul ettiler şuan kargoda tv gerçekten şans işi tv belkide gelende aynı olacak.
Boş ekranda değil de siyah zeminli bir sahnede görüntü alın bence. Çünkü "boş ekranda yapar, görüntü olduğunda yapmaz" gibi bir cevap almanız olası. Kolay gelsin.watssap tan müşteri hizmetlerine resimleri gönderdim bakalım ne diyecekler
bende görüntüde belli oluyordu. resim gönderdim fabrikaya , yenisini gönderdik dediler.Aynı seri ise muhtemelen aynı olacak. Ben o yüzden ücret iadesi talep etmiştim.
Boş ekranda değil de siyah zeminli bir sahnede görüntü alın bence. Çünkü "boş ekranda yapar, görüntü olduğunda yapmaz" gibi bir cevap almanız olası. Kolay gelsin.
Hayırlısı olsun. Tavırları değişmiş demek ki. Bana "yenisini göndersek de aynı olur" demişlerdi.bende görüntüde belli oluyordu. resim gönderdim fabrikaya , yenisini gönderdik dediler.
ben tv den memnunum.bu neden le para iadesi istemedim.Hayırlısı olsun. Tavırları değişmiş demek ki. Bana "yenisini göndersek de aynı olur" demişlerdi.