Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ado Hocam perde kapatınca ortam karartılıyor diyorlar şaka gibi hangi insan evladı güneş vurduğu sırada perde açık tv izler anlamak mümkün değil. Bozuk deseler maaşlarından kesilecek sanki. Servis menüsünden siyah ekranı açtım siz şuanda görüntü vermiyorsunuz ondan böyle oluyor dedi. Servis menüsünde olduğunuzun farkında mısınız dedim. Görüntü yoksa standart test olduğu için yoktur dedim. Kısacası bilgisi ve ikna kabiliyeti de yetersiz idi. O kadar mantıksız cümleler kurdu ki bir süre sonra muhatap olmamaya karar verdim.
Hemen hemen her markanın en büyük ve çözemediği sorunların başında bu işini bilmeyen ve mesleğine hakim olmayan personel gelir azizim.
VESTEL efendi bu konuda oldukça özverili o konuda haklarını yiyemem, özellikle inanılmaz bütçeler ayırılarak kurulan o akademi salonları, haftalar boyunca konaklamalı yani kesintisiz verilen uzmanlık eğitimleri, Uzaktan canlı yayın ile eğitimler, Bölgesel eğitimler, Türkiye genelinde toplam 15 Tane olan Merkez servislerde verilen eğitimler vs vs. Kurum kanadı eğitmek adına üzerine düşeni yapıyor da, çalışanın içinde mesleki aşk olmayınca, ''Gün bitsede gitsek, Servisler bitsede kaçsak'' mantığıyla iş yapanlar çoğunlukta olunca olan da sizlere olabiliyor maalesef.