özet geçilecek olursa , görüntüde yani yayında herhangi sorun yoksa, yayını etkiliyen bir sıkıntı olmadığında servis birşey yapamıyor çünkü vestel buna izin vermiyor, ama siz yayın anında fark edip belgelndirirseniz belki sonuç alırsınız.Servis aradı görüntüleri watsaptan gönderdim servis bunların normal olduğunu arkadaki led lerden kaynaklandığını söyledi başından mı attı acaba?
aynı sorun bende de var hocam son durum ne oldu servis ile görüşmende bende de kanal geçişlerinde felan clouding var siyah ekranda rahatsız ediciServis aradı görüntüleri watsaptan gönderdim servis bunların normal olduğunu arkadaki led lerden kaynaklandığını söyledi başından mı attı acaba?
Servisten destek alın. Resim çekip fabrikaya bildirecektir. Fabrika yayın anında görüntüye engel teşkil etmiyor. Panel yapısı böyle diyecektir. Sonuç bu şekilde devamKonu açılmışken bende sorayım . Bende de çok hafif bulutlanma var. Çok az ama. Tam net siyah durmuyor. Ado F fikoloji üstadlarım sizce bu normal mi ?
Gelmiş geçmiş olsun. Aynı modelle mi değişti? Yeni TV nizde durum nedir?bulutlanma sebebiyle tv si değişen biri olarak söylüyorum.tvniz gayet normal gözüküyor resimde.
Fotoğraf çektiğiniz ortam gayet aydınlık. Bu durumda sorunun tam gözlenmesi mümkün görünmüyor.Konu açılmışken bende sorayım . Bende de çok hafif bulutlanma var. Çok az ama. Tam net siyah durmuyor. Ado F fikoloji üstadlarım sizce bu normal mi ?
Hayırlı olsun, inşallah sorunsuz kullanırsınız.yeni gelen tv de çok şükür şimdilik bişi yok aynı model geldi
Hocam THH sonucu ne oldu acaba =?Hayırlı olsun, inşallah sorunsuz kullanırsınız.
THH kararına itiraz edip mahkemede dava açtım. Ayın sonunda karar çıkacak.Hocam THH sonucu ne oldu acaba =?
Birkaç duruşma sonunda Mahkeme bilirkişisi geldi ve haklı olduğumu belirten bir rapor hazırladı. Raporda "malın ayıplı olduğu, sorunun üretim hatası olduğu, sıkıntının az ya da çok olmasının durumu değiştirmeyeceği" ifadeleri yer alıyor. Son duruşmada, nasip olursa, lehime bir karar çıkacak. Uzun ve zahmetli bir süreç ama uğraşmak lazım.