teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bence derhal servis iste,garantisi devam ediyorsa tabii,ki ediyordurbim den almıştım. tam hatırlamıyorum ama 1,5 yıl oldu gibi
Bence derhal servis iste,garantisi devam ediyorsa tabii,ki ediyordurbim den almıştım. tam hatırlamıyorum ama 1,5 yıl oldu gibi
Bunun cevabı muhtemelen yarın verilir sevgili digital71 ,saat 03 oldu çünkü,büyük ihtimalle yatmışlardır dostlarım8036389 800710
Bekliyorum sizi... Teşekkürler ilginize...Bunun cevabı muhtemelen yarın verilir sevgili digital71 ,saat 03 oldu çünkü,büyük ihtimalle yatmışlardır dostlarım
Ben teşekkür ederim,iyi yıllar ve iyi gecelrBekliyorum sizi... Teşekkürler ilginize...
26.05.2021 tarihine kadar garanti devam ediyor. yarın servisi arayabilirsiniz.8036389 800710
Teşekkür ederim. Servisten talebim ne olmalı sizce?26.05.2021 tarihine kadar garanti devam ediyor. yarın servisi arayabilirsiniz.
Sonuç: Jvc çağrı merkezinden kayıt açtırdım. Vestel servisi aradı. Randevu oluşturdu. vaktinde geldiler. tv yi aldılar. temizlik yapıp getirdiler. eskisinden daha güzel oldu. Teşekkürler.? Tavsiye Forumu, Jvc, Vestel servisiMerhaba arkadaşlar Jvc marka tv de resimlerdeki lekeler çıktı nedir acaba? Garanti kapsamına girer mi ? bilgi lütfen?