tost makinası tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ataseven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yarın n11 den satıcı birde firma ile görüşeyim şuan en ucuz n11 de 305 lira üzerine birde indirim çeki vs. patlatırsan epey ucuza gelir?
Var bende tost makinesi ama kaşınıyorum işte ?

Ben 6 yıldır kenwood tost makinesi hg400 kullanıyorum, döküm, hiç ayar tuşu felan yok, takıyon prize çalışıyor çekiyon kapanıyor :) ful otomatik :)
Çok memnunuz yanlız sanırım satışı yok, fiyatıda çok uygundu

Ben 6 yıldır kenwood tost makinesi hg400 kullanıyorum, döküm, hiç ayar tuşu felan yok, takıyon prize çalışıyor çekiyon kapanıyor :) ful otomatik :)
Çok memnunuz yanlız sanırım satışı yok, fiyatıda çok uygundu
Aynısı var bende de, kablosu erimişti zamanla, onu değiştirdim hala kullanıyoruz 10 küsur sene oldu memnunuz ama işte endüstri tipleri eskiden beri ilgimi çekiyor

ciddi ciddi sayı belirtmemiz lazım iş arkadaşımda alacak ? yarın n11 deki satıcıya birde üretici firmaya sorucam.Ama kendi sitesinde daha pahalıydı en son baktığımda.

Hepinizi ilgi ve gülümseyerek okudum, hele mert ile özgüre bastım kahkahayı,bizde vardı ,elektrikli belki 50 yıllık,hem de döküm,rezistans teli boncukluydu ,tel yandığında gidip alıyorduk ,kendimiz takıp devam sandaviçe,annem rahmetli, kurra çekmişti 4 kardeş arasında ,bana çıkmıştı tost makinası :)
Çünkü hepimiz istiyorduk"benim olsun" diye ,annem de hepimizin adını bir kağıda yazıp tombala gibi kurra çekmişti ,kavga etmeyelim diye :)
Neler hatırlattınız bana neler ?

Güncel ürünler üzerinden bir tost makinesi tavsiyesi yapabilecek varmıdır?
Ev için düşünüyoruz. Fiyat max 250 tl civarı.
A101 e geliyor döküm bence gayet alınabilir.

Screenshot_2020-06-01-09-19-58-629_com.instagram.android.jpg

A101 e geliyor döküm bence gayet alınabilir.

Screenshot_2020-06-01-09-19-58-629_com.instagram.android.jpg
Bu ürünün dökme demir olduğunu düşünmüyorum , büyük ihtimalle alüminyum döküm bu , kelime oyunu olabilir işin içinde dikkat edin.

Birazdan tost yapıcam dökümix ile resmini atarım :sirit

Bu ürünün dökme demir olduğunu düşünmüyorum , büyük ihtimalle alüminyum döküm bu , kelime oyunu olabilir işin içinde dikkat edin.

Birazdan tost yapıcam dökümix ile resmini atarım :sirit
Katılıyorum bunlarla tost güzel olmuyor bence de

P00602-1357192d8e0b9eea8a51ab.jpg

Biraz etrafı batırdık ama sonuç güzele benziyor :hihi

Bu arada ben aldım 229 liraya geldi :) Detayları gelsin anlatırım :)

Geri
Üst Alt