tost makinası tavsiyesi

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
sizinkinin markası nedir hocam ?
Dökümix hocam markası

P00602-131700.jpg

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
Tamam belli oldu alüminyum üzeri granit kaplama kalıpları var , yani şu çıkarıp geri takılanlardan. Gerçek dökme demir tost makinalarında herhangi bir kaplama olmuyor ve yerlerine sabit oluyorlar.

Döküm olanlarda pek seçenek yok zaten fiyatı uygun tutmak için,teflon,granit,seramik vs. kullanıyorlar cihazdan memnunum teflondan iyidir en azından.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
305 lerden 229 a iyi inmiş. Başarı hikayeni dinlemek isteriz ?
Valla bugün alayım dedim taksite de bölecektim son defa Hepsibura ya bakayım dedim.

229 a düşmüş % bilmem kaç indirimle dedim alayım bari.

Sonra bir numara aradı ,açtım işte Hepsibura üzerinden siparişiniz var mert beyle mi görüşüyorum diye sordu evet dedim.

Arayan satıcıymış fiyat hatası olmuş, depoda çocuklar yanlış girmişler kusura bakmayın bilginiz olsun diye aradım dedi .

Eee dedim yani?

Yani kar almadan satıyoruz gibi birşey bilin ama gönderin derseniz gönderirim dedi .

Valla abi asgari ücretle çalışan insanım epeydir almak istiyordum inan taksite böldürdüm , zarar etmeni istemem ama gönderirsen de bir dua mı alırsın dedim.

Tamam sorun değil yeterki sizin memnuniyetiniz olsun dediler.Hakkınızı helal edin dedim tamamdır iyi günlerde kullanın dedi?

illa buradan alın demiyorum ama , gerçekten esnaf gibi esnaf dan alayım derseniz satıcıyı tercih edebilirsiniz.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
İyi almışsınız. Arada yapılıyor bu tarz hatalar. Alan da haklı, satan da.

Ürün yorumlarına bakayım dedim (Atababa), şöyle bir şey yazılmış. Kullanan arkadaşlar doğruluğunu yorumlayabilir mi ?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Ürün yorumlarına bakayım dedim (Atababa), şöyle bir şey yazılmış. Kullanan arkadaşlar doğruluğunu yorumlayabilir mi ?

Dökümün mantığı iyi ısıtmak ve malzeme kendini bırakana kadar beklemektir, yorumu yapan becerememiştir bana kalırsa

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32

Öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ,Lava marka döküm tava da var bizde GittiGidiyor indirimde 30 lira gibi bir rakama almıştım belki 1 yıl oluyor.Onda yapışma hiç olmadı.

Tabi bu tost makinesi farklı birşey ama döküm ürünlerde kullanımın püf noktası tam ısınmadan üzerine birşey koymayacaksınız ve koyduktan sonra da pişince ye kadar kaldırmaya çalışmayacaksınız.

Bu arada yorumlarda genelde plastik ayakların kırıldığından ve nadir de olsa kozmetik kusurlardan bahsedilmiş.Netice de el işçiliği ile üretilmiş ,metal saçtan mamül ürün.Yani kusursuzluk isteyen almasın derim ama işini layığı ile yapan bir makine de istiyorsanız birkaç alternatif ten başka yok.Dökümix biraz daha fabrikasyon gibi geldi bana.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Aklın yolu bir sevgili Mert, bende de iki tane Lava tava var daha tek bir ürünüm bile yapışmadı. ?
ben meraklıyımdır mangal ,et türü yemeklere ancak imkanlar malum ? Sonra araştırınca bu lava döküm tavayı gördüm aldım arkadaşlar dalga geçtiler mangal tadı vermez alakası olmaz diye? Tabi ki açık hava da yapılan odun ateşinin verdiği lezzet olmuyor tabi ki ama ev imkanları ile mükemmel oluyor.Sonra bir arkadaşım anneler günü hediyesi olarak bim e gelen lava döküm tavayı almak için şube şube dolaşmıştı?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
ben meraklıyımdır mangal ,et türü yemeklere ancak imkanlar malum ? Sonra araştırınca bu lava döküm tavayı gördüm aldım arkadaşlar dalga geçtiler mangal tadı vermez alakası olmaz diye? Tabi ki açık hava da yapılan odun ateşinin verdiği lezzet olmuyor tabi ki ama ev imkanları ile mükemmel oluyor.Sonra bir arkadaşım anneler günü hediyesi olarak bim e gelen lava döküm tavayı almak için şube şube dolaşmıştı?
Bunu esas arazide odun ateşinde kullanacan bak o zaman nasıl veriyor dumanı ama dediğin gibi et fiyatları malum tam tadını çıkaramıyoruz.

Geri
Üst Alt