The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,323
A101 e geliyor döküm bence gayet alınabilir.
Tamam belli oldu alüminyum üzeri granit kaplama kalıpları var , yani şu çıkarıp geri takılanlardan. Gerçek dökme demir tost makinalarında herhangi bir kaplama olmuyor ve yerlerine sabit oluyorlar.Bunu kullanıyoruz 1 aydır evde plakalar granit kaplı kalınlıkları normal.
Tamam belli oldu alüminyum üzeri granit kaplama kalıpları var , yani şu çıkarıp geri takılanlardan. Gerçek dökme demir tost makinalarında herhangi bir kaplama olmuyor ve yerlerine sabit oluyorlar.
305 lerden 229 a iyi inmiş. Başarı hikayeni dinlemek isteriz ?Bu arada ben aldım 229 liraya geldi Detayları gelsin anlatırım
Valla bugün alayım dedim taksite de bölecektim son defa Hepsibura ya bakayım dedim.305 lerden 229 a iyi inmiş. Başarı hikayeni dinlemek isteriz ?
Dökümün mantığı iyi ısıtmak ve malzeme kendini bırakana kadar beklemektir, yorumu yapan becerememiştir bana kalırsa
Öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ,Lava marka döküm tava da var bizde GittiGidiyor indirimde 30 lira gibi bir rakama almıştım belki 1 yıl oluyor.Onda yapışma hiç olmadı.
kalplerimiz karşı hocam aynı şeyi yazmışık?Dökümün mantığı iyi ısıtmak ve malzeme kendini bırakana kadar beklemektir, yorumu yapan becerememiştir bana kalırsa
Aklın yolu bir sevgili Mert, bende de iki tane Lava tava var daha tek bir ürünüm bile yapışmadı. ?kalplerimiz karşı hocam aynı şeyi yazmışık?
ben meraklıyımdır mangal ,et türü yemeklere ancak imkanlar malum ? Sonra araştırınca bu lava döküm tavayı gördüm aldım arkadaşlar dalga geçtiler mangal tadı vermez alakası olmaz diye? Tabi ki açık hava da yapılan odun ateşinin verdiği lezzet olmuyor tabi ki ama ev imkanları ile mükemmel oluyor.Sonra bir arkadaşım anneler günü hediyesi olarak bim e gelen lava döküm tavayı almak için şube şube dolaşmıştı?Aklın yolu bir sevgili Mert, bende de iki tane Lava tava var daha tek bir ürünüm bile yapışmadı. ?
Bunu esas arazide odun ateşinde kullanacan bak o zaman nasıl veriyor dumanı ama dediğin gibi et fiyatları malum tam tadını çıkaramıyoruz.ben meraklıyımdır mangal ,et türü yemeklere ancak imkanlar malum ? Sonra araştırınca bu lava döküm tavayı gördüm aldım arkadaşlar dalga geçtiler mangal tadı vermez alakası olmaz diye? Tabi ki açık hava da yapılan odun ateşinin verdiği lezzet olmuyor tabi ki ama ev imkanları ile mükemmel oluyor.Sonra bir arkadaşım anneler günü hediyesi olarak bim e gelen lava döküm tavayı almak için şube şube dolaşmıştı?