... ama dediğin gibi et fiyatları malum tam tadını çıkaramıyoruz.
bim den le'et ile le'tavuk alırız, etimsi ve tavuğumsu tadıyla bizi bizden alır ?
... ama dediğin gibi et fiyatları malum tam tadını çıkaramıyoruz.
Şaka bir yana tavuk göğsü kuru oluyor diye yemeyen eşim bile bayıla bayıla yiyor dökümde olunca, neyse çok dağıttık tost makinesi konusunu ben kaçar. ?bim den le'et ile le'tavuk alırız, etimsi ve tavuğumsu tadıyla bizi bizden alır ?
Kolonya markası da var bim'in Karayel adında... Tersten okuyunca tam bim markası oluyor...bim den le'et ile le'tavuk alırız, etimsi ve tavuğumsu tadıyla bizi bizden alır ?
Kolay gelsin hocam bende aldım bugün şansıma epeyde iyi fiyata geldi, satıcı fiyat hatası yapmış Allah işlerini rast getirsin ,bereket versin gönderdi ürünü şuan kargoda.Umarım bizde memnun kalırız.Arkadaşlar gerçek döküm tost makinesi istiyorsanız sanayi tipi tost makinesi bakın ben aldım mükemmel diyorum size ve yapışma ve de yağ dışarı sızma olmuyor Alt tarafı 1000watt üst tarafı 1000w ısınma performansı çok güzel ekmeğin içi ateş ediyor tostu yeğene kadar tost soğumuyor sanki yeni çıkmış gibi makineden tost makinesini ağzını 10 kiloya yakın hiç baskı uygulamadım ekmek incecik oluyor yanma olayı yok ekmekte Fotoğraf istemeyin işteyim YouTube'de videoları var sanayi tipi tost makinesi
Teşekkür ettim Allah razı olsun hiç endişeniz olmasın hayırlı olsun benim tost makinesi sapasağlam geldi temennim ürününüz sağlam gelsin makine çok güzelKolay gelsin hocam bende aldım bugün şansıma epeyde iyi fiyata geldi, satıcı fiyat hatası yapmış Allah işlerini rast getirsin ,bereket versin gönderdi ürünü şuan kargoda.Umarım bizde memnun kalırız.
Tek korkum ayakları kırık gelir altında yanlarda eziklik vs. olur diye endişe ediyorum ,umarım öyle bir sorun yaşamam.
Her gece bekliyorum Alo hocam gelsin de beğeni yağmuru yapsın diye?.Ama bazen sen çok geç geliyorsun hocam ben yatıyorum sen geliyorsun.?Hepinizi ilgi ve gülümseyerek okudum, hele mert ile özgüre bastım kahkahayı,bizde vardı ,elektrikli belki 50 yıllık,hem de döküm,rezistans teli boncukluydu ,tel yandığında gidip alıyorduk ,kendimiz takıp devam sandaviçe,annem rahmetli, kurra çekmişti 4 kardeş arasında ,bana çıkmıştı tost makinası
Çünkü hepimiz istiyorduk"benim olsun" diye ,annem de hepimizin adını bir kağıda yazıp tombala gibi kurra çekmişti ,kavga etmeyelim diye
Neler hatırlattınız bana neler ?
Ben sana küsmüştüm halbuki ,yine mi beğeniyormuşum ,hayretHer gece bekliyorum Alo hocam gelsin de beğeni yağmuru yapsın diye?.Ama bazen sen çok geç geliyorsun hocam ben yatıyorum sen geliyorsun.?
Bunu telefona foto olarak çektim ,elimizde bulunsun sevgili baran5454Döküm ilk kullanımda ise seasoning denilen bir işlem uygulanır. Sıvı yağ ince bir kat sürülür ve 15- 20 dk ocakta veya fırında yüksek derecede yakılır. Bu şekilde dökümün üzerinde ince bir katman oluşturulur. Dökümün lezzeti ise ne kadar uzun süre kullanılmışsa o kadar lezzetli olur. Her zaman dökümde eskimiş olan daha değerlidir.
küsmez benim Alo hocam?? .Ben sana küsmüştüm halbuki ,yine mi beğeniyormuşum ,hayret
Bunu telefona foto olarak çektim ,elimizde bulunsun sevgili baran5454
Köyde kullanıyoruz sevgili ERSAN.NET ,ocak ısıtmalı ,elle bastırmalı,hava ile soğutmalı ,çifter çifter sandaviç yapar ,demir dökümFULL OTOMATİK TOST MAKİNESİ BEN KULLANIYORUM