başkan bu ürün markası nedir?
Biraz etrafı batırdık ama sonuç güzele benziyor
ben n11 den taç lıfe fırın aldım.kutuyu kenara koydum diğer fırın çalıştığı için açmadım.5-6 ay sonra diğer fırınım bozuldu(zaten çan çekişiyordu ondan almıştım yeni fırını).taç lıfe fırının kutusunu açtım ne kullanma kılavuzu ne garanti kağıdı ne fatura hiç bir şey çıkmadı.ALLAHtan fırın sağlam sorunsuz çalışıyor.yani taç lıfe alırken düşünmek lazım.Şu ürünleride bir araştırın bakalım fiyatları çok uygun.
Waks marka döküm tost makinesi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Taç Life marka döküm tost makinesi
bu köftelerden bizde isteriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanayi tipi tost makinesinde mangal keyfi arkadaşlar mükemmel yapışma yok yağ yok zevkli oluyor leziz oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanayi tipi tost makinesinde mangal keyfi arkadaşlar mükemmel yapışma yok yağ yok zevkli oluyor leziz oluyor
iyi günlerde kullanın ,hepsi tost makinesi özellikle pahalı olanlar güzel.Ancak iş bu tırtıklarda bitiyor,ben böyle çizgi çizgi seviyorum ? O çizgiler ekmeğin ,köftenin sucuğun üzerinde olacak?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ben bu ürünü aldım fena değil.
Markası Dökümix ?başkan bu ürün markası nedir?
3.sayfada link verdim oradan bakabilirsinizKullandığınız makinenin marka modeli nedir hocam, kaç TL'ye aldınız?
Canımızı çektirdiniz yahu sabah sabah.bu köftelerden bizde isteriz
Geçen bu markayı biri telaffuz etti bende merak edip yorumlara baktım, basarli ve uygun abi ? bence başka satıcıdan al bunda son kalmış teşhir fln kakalamasin lararzum tost makinesini pleytleri eskidiği için yenilerine bakayım dedim bir tanesi 90tl bende yeni tost makinesi arayışına başladım alttaki tost makinesi kullanan varmı yada önerebileceği model varmı demir döküm pleytli olmasını istiyorum granit teflon vs istemiyorum
hocam gerçek döküm demir istersen atababa ve türevlerinden şaşma derim.Büfe tostu lezzetini eve taşıyor.arzum tost makinesini pleytleri eskidiği için yenilerine bakayım dedim bir tanesi 90tl bende yeni tost makinesi arayışına başladım alttaki tost makinesi kullanan varmı yada önerebileceği model varmı demir döküm pleytli olmasını istiyorum granit teflon vs istemiyorum