albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,480
-P.tesi günü TPV ye msg atmıştım,2025 model 65/PUS9000 paneli nedir diye?
ülen amma zor soru sormuşum ki 48 saat dir cevap yok
-Thomson gördüğüm kadarıyla biraz hikaye(Markaya sakın aldanmayın!)
yerli işine uygun aynı paralel de TV ler çıkarmışlar
miniLED lerin de pek inanmayın bunların,"YERLİ" işi giderse bence hikaye
rekabet TR de olmaz/olmuyor,yani burası bir ABD ve EU filan değil
rekabet bizi bozan bir şey dir yahu
++
2020 den itibran TPV/TR satış/servis v.s yapılanması fena sayılmaz ama tam yeterli de değildir
ancak bir TCL hatta Samsung la da mukayese edersem o durumda çok çok iyiler özellikle TCL ile...
2022 den itibaren de satış sistemleri oldukça iyi yine,şu anda bu konuda rakiplerinden ciddi iyiler
panelleri(TV)giderek toparladılar resim+yazılım+donanım ki bana göre en iyi kısmı burası dır
-Marketing kısmında ve Servis/MH bölümü daha fazla çalışması gerekiyor
örneğin panel bilgilerini bir "SIR" gibi değil de aleni yazsalar çok daha fazla mal satacaklar yaw
-IPS/IPS-ads olan TV lerde ise baclit düzenini adam gibi rayına oturtsalar çok daha fazla özellikle "IPS"
isteyen kişilere mal satarlar!
ben dahil bir çok pro. kullanıcı bu sebeb den TPV den IPS tip TV almaya korkuyoruz! halbuki bizler için
IPS her şart da çok daha iyidir ki TPV IPS zaten en iyisi bu konuda(eskiden japon Toshiba idi IPS de en iyisi)
maalesef müşteri bilinçsiz/bilgisiz ve işin tekniğinden uzak şeylere odaklanınca bu da üreticilerin
işine geliyor halbuki müşteri talep etmelidir ama olan ise şudur herifler bir şey üretiyor "mal bu" dur diyorlar
ülen amma zor soru sormuşum ki 48 saat dir cevap yok

-Thomson gördüğüm kadarıyla biraz hikaye(Markaya sakın aldanmayın!)
yerli işine uygun aynı paralel de TV ler çıkarmışlar
miniLED lerin de pek inanmayın bunların,"YERLİ" işi giderse bence hikaye
rekabet TR de olmaz/olmuyor,yani burası bir ABD ve EU filan değil
rekabet bizi bozan bir şey dir yahu
++
2020 den itibran TPV/TR satış/servis v.s yapılanması fena sayılmaz ama tam yeterli de değildir
ancak bir TCL hatta Samsung la da mukayese edersem o durumda çok çok iyiler özellikle TCL ile...
2022 den itibaren de satış sistemleri oldukça iyi yine,şu anda bu konuda rakiplerinden ciddi iyiler
panelleri(TV)giderek toparladılar resim+yazılım+donanım ki bana göre en iyi kısmı burası dır

-Marketing kısmında ve Servis/MH bölümü daha fazla çalışması gerekiyor
örneğin panel bilgilerini bir "SIR" gibi değil de aleni yazsalar çok daha fazla mal satacaklar yaw
-IPS/IPS-ads olan TV lerde ise baclit düzenini adam gibi rayına oturtsalar çok daha fazla özellikle "IPS"
isteyen kişilere mal satarlar!
ben dahil bir çok pro. kullanıcı bu sebeb den TPV den IPS tip TV almaya korkuyoruz! halbuki bizler için
IPS her şart da çok daha iyidir ki TPV IPS zaten en iyisi bu konuda(eskiden japon Toshiba idi IPS de en iyisi)
maalesef müşteri bilinçsiz/bilgisiz ve işin tekniğinden uzak şeylere odaklanınca bu da üreticilerin
işine geliyor halbuki müşteri talep etmelidir ama olan ise şudur herifler bir şey üretiyor "mal bu" dur diyorlar