bu dediğim özellikle KODI atraksiyonlarını yapabilmek adına min. 200Mb istiyorEyvallah üstad.
Burada fiber altyapı bile yok max. 100 mb vdsl destekliyor maalesef o yüzden bluray filmleri hdd den başka izleme seçeneğim yok maalesef.
Piyasadaki en iyi lisanssız boxlarda G-57 Gpu var benim tvdekiyle aynı yani, o yüzden hiçbir box televizyondan daha iyi görüntü veremez diye düşünüyorum.Ancak dediğiniz gibi kasma-şişme durumları olmaya başlarsa ve G-57 den daha iyi Gpu kullanan bir box çıkarsa o zaman box alırım.
ben şu anda Fiber 500Mb kullanmaya çok yeni geçtim,geçmişte 100Mb ile(yine Fiber)
Kodi işleri tam olamıyordu! hatta sevinmiştim hiç donma takılma filan olmayacak diye ama "yemedi" 100mb hız
zira 100Mb dediğin aslında stream de 10/12mb verim verir en fazla! yani download hızına göre hesaplayacaksın
ben 200Mb ile 20/22mb download hızıyla ancak kurtarıyordum örneğin BD Remux filmleri!
ama şimdi sorun yok 500mb ile Kodi yi yeniden kurup addons ları seçip ona göre tanzim edeceğim bir ara
++
Philips TV ler senin bahsettiğin anlamda özellikle en üst seri Oled/LCD leri bu konuda piysanın en iyisidir
çünkü kullanılan donanım çok iyi+yazılımları süper
++
Box konusunu yazdım,her bir atraksiyon bunlarla sorunsuz olur ama TV ler den olmaz!!
aklında olsun artık bugün için BOX lar da en yeni/iyi işlemci AMLogic 928 ve GPU da G-57 dir

min.RAM 4Gb
G-57 aslında "orta segment" dir! bu herifler Box larda fiyat ucuz olsun diye hep giriş segmenti GPU lar takıyor!
örneğin en çok şu anda G-31 bu da giriş seviye vasat bir GPU
iyileri daima Cep.tlf. oluyor yaw
umarım bir gün Box da buraya terfi eder
Box da ayrıca gelişmiş video/audio ayarları vardır,TV de bunlar olmaz
kısaca işin Media Player ayağında Box lar her zaman öndedir yinede++