albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,479
-P.tesi günü TPV ye msg atmıştım,2025 model 65/PUS9000 paneli nedir diye?
ülen amma zor soru sormuşum ki 48 saat dir cevap yok:kiskis

-Thomson gördüğüm kadarıyla biraz hikaye(Markaya sakın aldanmayın!)
yerli işine uygun aynı paralel de TV ler çıkarmışlar
miniLED lerin de pek inanmayın bunların,"YERLİ" işi giderse bence hikaye

rekabet TR de olmaz/olmuyor,yani burası bir ABD ve EU filan değil
rekabet bizi bozan bir şey dir yahu
++
2020 den itibran TPV/TR satış/servis v.s yapılanması fena sayılmaz ama tam yeterli de değildir
ancak bir TCL hatta Samsung la da mukayese edersem o durumda çok çok iyiler özellikle TCL ile...

2022 den itibaren de satış sistemleri oldukça iyi yine,şu anda bu konuda rakiplerinden ciddi iyiler
panelleri(TV)giderek toparladılar resim+yazılım+donanım ki bana göre en iyi kısmı burası dır:ok

-Marketing kısmında ve Servis/MH bölümü daha fazla çalışması gerekiyor
örneğin panel bilgilerini bir "SIR" gibi değil de aleni yazsalar çok daha fazla mal satacaklar yaw

-IPS/IPS-ads olan TV lerde ise baclit düzenini adam gibi rayına oturtsalar çok daha fazla özellikle "IPS"
isteyen kişilere mal satarlar!
ben dahil bir çok pro. kullanıcı bu sebeb den TPV den IPS tip TV almaya korkuyoruz! halbuki bizler için
IPS her şart da çok daha iyidir ki TPV IPS zaten en iyisi bu konuda(eskiden japon Toshiba idi IPS de en iyisi)

maalesef müşteri bilinçsiz/bilgisiz ve işin tekniğinden uzak şeylere odaklanınca bu da üreticilerin
işine geliyor halbuki müşteri talep etmelidir ama olan ise şudur herifler bir şey üretiyor "mal bu" dur diyorlar🤬

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,479
soru şu; Philips 65PUS9000 2025 model çok yeni çıkan olan TV modeli,Panel bilgisi?
TPV den 3 gündür cevap hala gelemedi:affet
bugün telefon ettim TPV ye beni Servise yönlendirdiler! "onlar bilirmiş"
sonra servisi aradım,1 saat sonra tlf na msg atmışlar; "65PUS900 modeli için panel bilgisine ulaşamadık" nokta.

ülen TPV sizin gibi üretici, ben sizleri ne yapayım:kas

neyse mal yakında mağazalara gelir o zaman giden anlarım

F Çevrimdışı

fkomaralp

Yeni Üye
26 Eyl 2021
9
35
Bütçe 40-45k

Tercihim olmayan markalar: Beko, Grundig, Vestel

Kullanıcı Profili

Belgesel, Film, Dizi, Haber, yüksek çözünürlüklü dünya kanalları, Sinema kanalları, Ekran yansıtma, 4k, APK kurulumu, Youtube, Netflix, Tivibu, IPTV,
65", duvara monte edilebilen

Ürünün Kullanım Ortamı

25 m2 bir oda. 5 inci kat normal bir daire

Oturma Düzeni

25 m2 bir oda. sağ ve sol açılar ortadan 1'er metre uzaklıkta olacak şekilde bir oturma düzenine sahibiz.

Geri
Üst Alt