albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,485
geçen TPV ye yeni çıkacak olan modelin panelini sormuştum; Philips 65PUS9000
ancak üretim kodlu olarak belirtmedim 12 veya 62 diye
15 gün sonra cevap geldi! klasik sallama lafları ve biraz da oradan buradan hikayeler...
sonuç; ...bu model henüz satışa sunulmadı dolayısıyla panel bilgisi veremiyoruz ancak satış dan
sonra bize ulaşırsanız bu bilgiyi verebiliriz...
++
Not;bana bu panel için daha doğrusu 2025 model TPV ler için çeşitli yerlerden sorular geldi
PML ve özellikle PUS serileri için
-PML serisi 2025 de MLED 950 ve 910 modelleri oldu
-PUS yine aynı isim de ama QD-LED panel oldu
TPV de 43-85 arası ebatlarda panel tipleri değişkenlik gösterir IPS/IPS-ads/VA gibi
bir de üretim(montajlama) yerlerine göre paneller örneğin 12 de IPS olur ama 62 TR de VA oluverir
veya 60 Rusya da yine farklı olur!
bize 12 den gelen IPS olur ama 62 den çıkarsa VA olur
gibi karmakarışık anlamak da zorluk çekilen saçma bir durumları var,zaten verdikleri cevapdan da belli
15 gün bekleyip bunumu yazdılar bana?
++
kısaca mağazalara gelip teşhirden görmek gerekiyor
ancak üretim kodlu olarak belirtmedim 12 veya 62 diye
15 gün sonra cevap geldi! klasik sallama lafları ve biraz da oradan buradan hikayeler...
sonuç; ...bu model henüz satışa sunulmadı dolayısıyla panel bilgisi veremiyoruz ancak satış dan
sonra bize ulaşırsanız bu bilgiyi verebiliriz...
++
Not;bana bu panel için daha doğrusu 2025 model TPV ler için çeşitli yerlerden sorular geldi
PML ve özellikle PUS serileri için
-PML serisi 2025 de MLED 950 ve 910 modelleri oldu
-PUS yine aynı isim de ama QD-LED panel oldu
TPV de 43-85 arası ebatlarda panel tipleri değişkenlik gösterir IPS/IPS-ads/VA gibi
bir de üretim(montajlama) yerlerine göre paneller örneğin 12 de IPS olur ama 62 TR de VA oluverir
veya 60 Rusya da yine farklı olur!
bize 12 den gelen IPS olur ama 62 den çıkarsa VA olur
gibi karmakarışık anlamak da zorluk çekilen saçma bir durumları var,zaten verdikleri cevapdan da belli
15 gün bekleyip bunumu yazdılar bana?
++
kısaca mağazalara gelip teşhirden görmek gerekiyor