Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,854
40
Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin elimde 6 yıldır kullandığım 55 inç awox tv’im var ve artık değiştirme kararı aldım maksimum bütçem 60k formu incelediğimde TCL veya LG olarak gördüm sizce TCL Qled mi yoksa LG Oled mi yardımlarınızı bekliyorum sorunsuz kaliteli film ve maç izlemek için tv değiştirmek istiyorum …
Bütçeniz yeterse Oled tabi ki ve tercihen LG marka oled. LG C4 veya B4 alabilirsiniz.

Oled konusunda tek dikkat etmeniz gereken şey statik görüntülerden kaçınmak olsun. Salon tv'si olacaksa yani tv gündüz saatler boyunca açık kalacaksa, kanal logolarının bulunduğu yerde ve alt yazı kısmında uzun vadede yanık olabilir. Bunun dışında sorun yaşamazsınız.

N Çevrimdışı

Nazi666

Yeni Üye
18 Mar 2023
7
40
Bütçeniz yeterse Oled tabi ki ve tercihen LG marka oled. LG C4 veya B4 alabilirsiniz.

Oled konusunda tek dikkat etmeniz gereken şey statik görüntülerden kaçınmak olsun. Salon tv'si olacaksa yani tv gündüz saatler boyunca açık kalacaksa, kanal logolarının bulunduğu yerde ve alt yazı kısmında uzun vadede yanık olabilir. Bunun dışında sorun yaşamazsınız.
Teşekkür ederim yardımlarınız genelikle akşamları işten sonra tv ile işimiz oluyor hafta sonları bazen gündüzleri film izlerim onunda sorun olursa perdeleri çekerim sıkıntı olmaz o zaman ….

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,854
40
Teşekkür ederim yardımlarınız genelikle akşamları işten sonra tv ile işimiz oluyor hafta sonları bazen gündüzleri film izlerim onunda sorun olursa perdeleri çekerim sıkıntı olmaz o zaman ….
Yok sıkıntı olmaz, siz Oled bakın, LG B4 veya C4, bütçenize göre. Awox'tan sonra Oled'e geçmek gerçekten çağ atlatır sizi. Şahin'den Mercedes'e geçmek gibi olur.

Geri
Üst Alt