Doğan selamlar
bahsettiğin shimmer/flick efekt falsolarını o malum test siteleri bahsetmezler veya biraz flick den bahsederler
nasıl herkes "yiyor" nasılsa!
DV/HDR de falsolar kaçınılmaz ama bunu da nedense test siteleri üstü kapalı geçiyorlar!
HDR de sana verdiğim ayarlar dışında ki bunda bile özellikle bazı tonlamalar da örnmeğin beyaz
sonra siyah kısmen koyu renklerde bu falsolar olur,çünkü mini led değil mini mini mini cik bile olsa
bunlar ne bir Oled ne de bir PDP panel hocam baclit LED sistemi olduğu için bunlar kaçınılmaz falsolar dır!
HDR zaten sıkıntılı bir "LCD" oynatım biçimidir aynı şekilde DVision da
hatta bunların örneğin OLED panel bile olsa doğru set edilmezse panel yine shimmer/flick efektlerini verecektir
o test siteleri işin daha teknik boyutuna da inmezler zaten,yoksa "malı" nasıl satacaklar?
sana yaptığım ayarlarda falso olur/olacak dır bu kaçınılmaz
ancak o falsolar OLED panel de çok daha toleranslı özellikle LG ler bu konuda Panasonic i saymazsam
en iyisi

Philips 9x Oled de bile bu kadar başarılı değil!
ben kafa karışmasın diye shimmer/flick efektlerini anlatmadım!
bunu kullanıcıya bırakıyorum bakalım ne tepki verecek diye ve çoğu insan bunları göremiyor veya anlayamıyor v.s
her zaman dediğiim gibi yahu bunlar eski nesil ve bir sürü hala devam eden falsoları olan "LCD" paneller
evirip çevirip adını dağiştirip yok mini mini yok QD v.s v.s... herifler de yalan dolan çok nasılsa ve yiyen
de ciddi bir müşteri kesimi var yani salla gitsin atış serbest ve bazı "siteler" vasıtasıyla da malı gazla güzel gitsin sonra
++
verdiğim inceleme bloğu, Alman bu herif prof.ISF ci ve dikkat et bazı yaptığı settings metodlarına!!
bütün falsoları tek tek anlatıyor çünkü herifin bir yerler den "nemalanmasına" ihtiyacı yok! kısaca adam dürüst hocam
65/855 için zaten ben bir tek buna bakmıştım! ve dediğim gibi de aynen çıktı++