yaptınız kategori göre. İkisinin arası diyebiliriz. Diğer markalar gibi alt, orta üst segmentte modeller çıkarırson zamanlarda bim de de satılan tcl marka tv tavsiye edildiğini görüyorum, iyimidir bu tv. samsung lg sony gibi güzelmidir yoksa diğer ucuz markalar gibimidir.
Samsung'un bahsettiğiniz modeli TCL'e göre biraz daha karanlık. TCL tarafında P serisini tavsiye etmem, T7BG de C655'in aynısı diye hatırlıyorum. TCL model isimlerini değiştirerek kafamı karıştırıyor.merhabalar bütçem maks 30bin tclde 55c645 qled modeli ve samsungda 8500ud crystal uhd modeli var aklıma 2 model takıldı tcl nin TCL 55P755GTV ve TCL 55T7BGTV modelleri de aklımda sizce ne tercih etmeliyim ya da ne önerirsiniz
Samsung'un bahsettiğiniz modeli TCL'e göre biraz daha karanlık. TCL tarafında P serisini tavsiye etmem, T7BG de C655'in aynısı diye hatırlıyorum. TCL model isimlerini değiştirerek kafamı karıştırıyor.
Yani 30.000 bütçeye C645 veya C655 alabilirsiniz. C655 yeni olan model, fakat 645 ile arasında pek fark yok.
Amazon'dan T7BG alabilirsiniz, beğenmemeniz durumunda ya da bir sorun durumunda iade kolay olur.t7bg nin fiyatı 26k
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tcl 55c645 in fiyatı 28.3k
tcl 55c655 in fiyatı da 28.7k ama satıcıyı bilmiyorum güvenilir mi
hangisini tercih etmeliyim bilemedim.
Desteklenen Çözünürlükler (HDMI)
1440p @ 120Hz tcl 55c645
1080p @ 120Hz tcl 55t7bgtv
bu ne anlama geliyor 1080p mi televizyon yani
teşekkür ederim en ucuzu o evet samsung qled baktım ama min 33k dan başlıyor tcl 55c655 pro da 31.5k t7bg ise 26kAmazon'dan T7BG alabilirsiniz, beğenmemeniz durumunda ya da bir sorun durumunda iade kolay olur.
Bu televizyonların hepsi 4K ve 4K çözünürlükte saniyede 60 kare oynatabiliyor. Çözünürlüğü düşürünce saniyede 120 kare oynatabiliyorlar, bir tanesi bunu biraz daha yüksek çözünürlükte yapabiliyor. Yani çözünürlükten feda edip ekran hızını arttırıyor. Oyun oynamayacaksanız çok önemli bir özellik değil sizin için.
peki hocam Samsungun bu modelini gördüm 55" QLED 4K Q67D bu model iyi midir 33250 'ye 4 taksit yapılıyormuş bu daha mı iyidir sizceBütçenizi 1.500 TL esnetebilirseniz, C655 pro da alabilirsiniz. Yerel karartması olduğu için daha iyi siyah ve kontrast sunar. HDR performansı biraz daha iyi olur.
TCL daha iyidir. Q60D kenardan aydınlatmalı olmasına rağmen doğal kontrastı yüksek fakat yine de Full Array değil ve yerel karartması yok. Bu nedenle 655 pro daha iyidir. Bütçeyi 33.250'ye çekerseniz bu sefer TCL 55C745'in radarına giriyorsunuz, bu tv ise ikisinden de daha iyi.peki hocam Samsungun bu modelini gördüm 55" QLED 4K Q67D bu model iyi midir 33250 'ye 4 taksit yapılıyormuş bu daha mı iyidir sizce
Bu arada, sizin gönlünüz Samsung diyorsa Q60D alabilirsiniz. Q60D sizin beklentilerinizi karşılayacaktır.TCL daha iyidir. Q60D kenardan aydınlatmalı olmasına rağmen doğal kontrastı yüksek fakat yine de Full Array değil ve yerel karartması yok. Bu nedenle 655 pro daha iyidir. Bütçeyi 33.250'ye çekerseniz bu sefer TCL 55C745'in radarına giriyorsunuz, bu tv ise ikisinden de daha iyi.
Samsung marka olarak daha iyi, TCL ise yukarıdaki modeller içerisinde teknik özellik olarak daha iyi. Bu biraz şeye benziyor, Mercedes marka 1.6 atmosferik, görece olarak daha eski teknoloji motoru olan araç mı alayım yoksa Hyundai marka 1.6 turbo'lu ve yeni jenerasyon motora sahip araç mı alayım gibi.
teşekkür ederim hocam TCL 55C745 tcl 55c655 pro dan daha mı iyidir sanırım tcl 55c745 en ucuz olarak 38bine varBu arada, sizin gönlünüz Samsung diyorsa Q60D alabilirsiniz. Q60D sizin beklentilerinizi karşılayacaktır.