Selamlar
Son düzenleme:
Selamlar
Aman diyeyim, sakın. Geçen seneki QNED86 olsaydı tamam ama bu senekini tavsiye etmem. Karartma bölge sayısı 6’ya düştü ve tam sıralı sistemden kenar aydınlatmaya geçtiler yani kaliteyi tamamen düşürdüler.Hocam C755 seviyesine muadil anlamda LG nin bu ürünü mü geliyor? 65 inçlere çıktığımda TCL in fiyat olarak bana bi kazancı olmuyor aynı parayı vereceksem servisi iyi olan samsung veya lg alayım diye düşünüyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam valla bekliyorum.LG tarafında 755 muadili ürün varmı şuanda? 65C755 - Samsung 65QN80 veya LG tarafında miniled muadili ürün neyse onlardan birini 45k ya kadar indirimini bekleyip alabilirsem bitireyim istiyorum.Aman diyeyim, sakın. Geçen seneki QNED86 olsaydı tamam ama bu senekini tavsiye etmem. Karartma bölge sayısı 6’ya düştü ve tam sıralı sistemden kenar aydınlatmaya geçtiler yani kaliteyi tamamen düşürdüler.
Burada karşılaştırması var;
Burada da Q80D ile kıyaslaması mevcut,
QNED serisinden sadece QNED90 güzel o da pahalıya satılıyor. 90 aşağısı bana göre iyi değil.Hocam valla bekliyorum.LG tarafında 755 muadili ürün varmı şuanda? 65C755 - Samsung 65QN80 veya LG tarafında miniled muadili ürün neyse onlardan birini 45k ya kadar indirimini bekleyip alabilirsem bitireyim istiyorum.
Hocam karar vermeye çalıştım ondan geç yazıyorum. Güç kartını yaptırsak . Smart özelliği yok buliyorsun. Buna bir androidli bir kutu mu alalım ne tavsiye edersin kutu olarakPhilips in o modelin paneli iyiydi. Samsung Va panel görüntü kalitesi iyiydi. Bence yaptırman daha iyi olur. Daha ucuz. Hiçbir yeni model onun kadar SDR yayında başarılı olamaz.
Evet. Bir kutu alman en iyisi. Elindeki model iyi çünkü.Hocam karar vermeye çalıştım ondan geç yazıyorum. Güç kartını yaptırsak . Smart özelliği yok buliyorsun. Buna bir androidli bir kutu mu alalım ne tavsiye edersin kutu olarak