Nedim bey selamlar
DM gitmedi! mail attım diğer konu için ara görüş arkadaşlar
hocam bahsettiğim "855" dir bu seri de 65" başlıyor,755 ile filan karıştırmarın hiç alakası yoktur
kötü bir 745/755/T6/7/8 serisi osuruk serilerdir bunlar uzak durun bunlardan mümkünse TCL/TR den de
uzak durun,her şeyiyle sıkıntılı bu herifler TR de

"Avrupanın en ucuz TV" Markası bizde resmen uçmuş fiyatlarıyla,ülen ne biçim işi diye kimse sorgulamıyor be
855 için haftaya bana bir arkadaş gelecek Rusya dan yine ve 65 getiriyor tam kurulum yapıp anlatırım
ben öyle palavra sitelere filan bakmam kendi gözlerime bakarım,ancak o bahsettiğim Almanın incelemesi beni
fazlasıyla memnun etti(teknik anlamda)çünkü adma işi biliyor örneğin kimselerin yapmadığı "DVD" testini bile yapmış ki
adamın prof. seviyesini gösteriyor! Bluray içinde hem 1080p hemde HD Bluray testleri vardır ayrı ayrı bütün örnekleme
DATA larını grafik den tek tek anlatmış,kısaca tam bir ISF.Pro çekmiş panele,çıkan netice de şudur
Samsung 90/95D den biraz daha iyi veya buna bir tık iyi diyelim,ancak bazı teknik detaylar da ağzına mıçmış
Samsung 95/90 nın!! aslında bunu şöyle okumak gerekiyor,birisi 1 lira diğeri 2,5 lira gibi!!!
2,5 KAT FARK var fiyat da ! iyi de 855 diğerinden hem daha iyi hem de 2,5 katı ucuz be
diğer mukayese ettiği panele gelirsem 2024 en son model Sony-9 MASTER serisi(ancak USA serisi değil EU serisi
yani US serisinden biraz daha düşük seviyede dir bunlar) ancak burada biraz "yoruma bırakmış" neticeyi ve bana
göre Sony bir tık daha iyi adam da zaten bunu diyor,ancak Sony nin fiyatı tam 2,8 katı 855 in!
++
TPV/2025 ilginç olabilir! PUS/PML serileri yine birbirine girmiş yaw bana hitap eden şimdilik kağıt üstünden
sanırım PML serisi=MLED oldu 950 ve 910 modelleri bunlar Xtra serisi MiniLED olanlar
PUS ların model no.ları değişmiş 9xx serisine devam ama bir kaç tane de alt serileri var
OS TITAN hepsi ancak engine P.5/7th GEN olmuş(üst serilerde)
yine saçmalık olarak herifler 2023 model de Pentonic.1000+G57 takarken 24 den sonra bunu kaldırmışlar
ne bok yediklerini bilmiyorlar,ülen dandik TCL bile Pentonic.700 takmış bunlar hala MT 7x serisi takıyorlar!
ben .1200 beklerken bunlar daha geriye gitmiş
örneğin şu anda bendeki 8808 da Pentonic.1000+GPU G-57 var yaw daha Sony/Samy hatta Pany de bile yok bu config
"Titan" sanırım yorumlara baktığım zaman biraz sıkıntlı ama TPV yazılım konusunda en iyisi de bu herifler
ben de hiç kullanmadığım GoogleTV var,genel de iyi diyorlar,Android sistemler bana göre sadece cep.tlf ile Box larda
iş görüyor++