Deneyim Spin kondisyon bisikleti

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Az önce 2. El. Mağazasında görünce sen geldin aklıma. Digital panelini çekmeyi unuttum 😬25 euro demişler çok, normalde yer açılsın diye bedava veriyorlar 🤣 burda millet bisikletten bıktığı için kullanmıyor belkide 🙃

1000008434.jpg
1000008435.jpg
Sabah akşam öpülerek yaşamanın tadını çıkarıyoruz.

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
40
Peki kickboks antrenmanınızı yaptığınız eğitmeninizle durumu paylaştınız mı? Kendisinin tavsiye edebileceği bir beslenme programı olabilir.
Sordum da bende pek işe yaramıyor.Metabolizmam çok hızlı yakıyorum hemen😃Günde 7-8 öğün yemek yerim ben.Az az,sık sık yemek yerim.Ben askerden geldiğimde 55 kiloydum.Şimdi kilom iyi bile sayılır.

Sota Sota kolay gelsin iyi çalışmalar.İnşallah sonuçlarını bir an evvel görürsün😊

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
Sordum da bende pek işe yaramıyor.Metabolizmam çok hızlı yakıyorum hemen😃Günde 7-8 öğün yemek yerim ben.Az az,sık sık yemek yerim.Ben askerden geldiğimde 55 kiloydum.Şimdi kilom iyi bile sayılır.

Sota Sota kolay gelsin iyi çalışmalar.İnşallah sonuçlarını bir an evvel görürsün😊
Aynı kilodaydım. Maksimum kilom 58 idi. Boy 182. Artık siz düşünün. :haha Askerden geldim ve sadece 3 aylık bir programı devam ettirebildim. Şu anda 85 kiloyum. (Tabii ben askerden geleli bayağı oldu ama.) 🤓

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aynı kilodaydım. Maksimum kilom 58 idi. Boy 182. Artık siz düşünün. :haha Askerden geldim ve sadece 3 aylık bir programı devam ettirebildim. Şu anda 85 kiloyum. (Tabii ben askerden geleli bayağı oldu ama.) 🤓
1.82 ye 58 kg kısmı az 80-85 kg arası olmalı :kiskis
Edit:Normal kg imiş eksik okumuşum mesajı :haha

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt