T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
İlk kullanım deneyimi nasıl geçti Başkan bekliyoruzBirazdan ilk kullanımı yapacağım.
Teşekkür ederim
Merakta bırakma bizi gözümüz yollarda kaldı
İlk kullanım deneyimi nasıl geçti Başkan bekliyoruzBirazdan ilk kullanımı yapacağım.
Teşekkür ederim
Hiç şaşırmadım Sota Başkanın Maşallahı varBir güncelleme bilgisi paylaşayım Sota Başkan' ın müsaadesiyle. Sele biraz rahatsızmış. ( Görsellerden bende eski bisiklet selelerine benzettim.) O yüzden sele üzerine jel kılıf uygulaması düşünülüyor. Tavsiyeleriniz varsa alabiliriz.
Ben dedim sana, bas parayı ''Aypıl'' al dedim, dinlemedin Güvenemiyorum, keşke Aypıl alsaydın dedim.ilk vukat.!
Frene sistemi daha birkaç kullanımda cortladı
milin ileri geri gitmesini sağlayan kare somun diş atması sebebiyle fren sistemi devre dışı kaldı.
Bayram ağzı olması sebebiyle başlarım la garantisini diyerek söylemeye basladim.
Somunu çıkardım. Fotoğraf somunun yan durduğunu görebilirsiniz yani diş atmış.
kalın 6 köşe somunu tesviye edip tekrardan montajını yapamaya çalışacağım.
İşte bir ayosçu.Ben dedim sana, bas parayı ''Aypıl'' al dedim, dinlemedin Güvenemiyorum, keşke Aypıl alsaydın dedim.
Aynen ''John Wayne''nİşte bir ayosçu.
namussuzlar yay ve somunun giren yeri kapan tıkacı öyle bir sıkı sokmuşlar ki çıkarken deforme ettim parçanın yarısı koptu.Aynen ''John Wayne''n
Başkan iş açtın başına, Allah yardımcın olsun.namussuzlar yay ve somunun giren yeri kapan tıkacı öyle bir sıkı sokmuşlar ki çıkarken deforme ettim parçanın yarısı koptu.
kısa haliyle monte edersem yayı aşağıya itmiyor haliyle pabuç volanı sıkmıyor.
Yarın gidip servisten o parcayı alayım.
Yok be 3liralık plastik tıkaç. Şuan fren sistemi ömürlük oldu daha sorun çıkarmaz.Başkan iş açtın başına, Allah yardımcın olsun.
Hadi inşallah, kolay gelsinYok be 3liralık plastik tıkaç. Şuan fren sistemi ömürlük oldu daha sorun çıkarmaz.
şuan bisikleti kullanıyorum, atılacak çok suyumuz var.
Gece kardiyosu