Deneyim Spin kondisyon bisikleti

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Sota Sota cihaz gürültü yapıyor mu?Gece kullanılabilir mi?
Tam emin olmamak beraber plastik kasa (volan , pedal) kapatan kısımdan uğultu geliyor. ses aynı zamanda rulman sesinide benziyor. Hırıltı şeklinde
video kaydı alıp yarın parçayı servise almaya gidince göstereceğim.

Ben sürüşümü bitirdim şuan hanım kullanıyor henüz şikayet gelmedi :hihi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Sota Sota , hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın...

Bende de Voit mini bile var, uzun zamandır kullanmıyorum, odam da duruyor bir köşede, kilo da aldım, yeniden çevirmem lazım, kilo vermek için işe yarıyor...

Ben aldığımda fiyat 150 TL civarıydı, şimdi başka bir markanın fiyatı epey artmış, linki aşağıda;

hocam hergün spor salonunda saatlerimi geçiyorum. Kardiyo gibi ölü zamanda yapılabilecek kondisyon antrenmanını evde yapıp spor salonunda daha az vakit geçirip zamanı daha efektif kullanmak için aldım.

Hergün yarım saat zaman bana kaldı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Sota Sota yani cihazdan memnun olacak mısın?Bir de kilo vermeye ne zaman başlanıyor?Ben daha önce böyle hiç çalışmadığım için merak ediyorum☺️
Frenleme sistemi daha birkaç kullanımda elimde kaldı onun iyileştirmesini yaptım daha da sorun çıkaramaz.

Ayrıca garip ugultu sesi yapıyor rulmandan şüphe ediyorum. Servis gelince onuda göstereceğim.

Bunların haricinde malzeme kalitesi tatminkar metal gövde 100+kg çok rahatlıkla taşıyabilir.

Öncelikle diyetini değiştirerek işe başlamalısın.
örneğin
Bisiklet çevirip 400kcal harcayıp, 2 bardak kola içerek yerine geri koyarsan bu iş olmaz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sota Sota yani cihazdan memnun olacak mısın?Bir de kilo vermeye ne zaman başlanıyor?Ben daha önce böyle hiç çalışmadığım için merak ediyorum☺️
Frenleme sistemi daha birkaç kullanımda elimde kaldı onun iyileştirmesini yaptım daha da sorun çıkaramaz.

Ayrıca garip ugultu sesi yapıyor rulmandan şüphe ediyorum. Servis gelince onuda göstereceğim.

Bunların haricinde malzeme kalitesi tatminkar metal gövde 100+kg çok rahatlıkla taşıyabilir.

Öncelikle diyetini değiştirerek işe başlamalısın.
örneğin
Bisiklet çevirip 400kcal harcayıp, 2 bardak kola içerek yerine geri koyarsan bu iş olmaz.
Normalde bu tür cihazlar kardio egzersizlerini yapabilmek için kullanılır. Kardio egzersizleri aktif yapılacak diğer spor hareketlerinden önce ısınma amaçlı yapılan ya da aktif olarak spor yapılmayan zaman dilimlerinde kondisyonu koruma amaçlı yapılan egzersizlerdir. Dolayısıyla Sota Sota Başkan' ın buradaki kullanım amacı yukarıdaki ikinci seçenektir. Profesyonel beslenme programına ilişkin bende sanki daha önce konudan bahsetmiştim.😉

Kilo almak için de, kilo yakmak için de profesyonel bir beslenme programıyla hareket etmek şart.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Beklentin nedir ona göre cevap verirsem daha doğru olur.
Sen bu makine ile kaç km yapıyorsun "spin atarak" bakayım :) Şaka bir yana , bir arkadaşımın diz problemine neden oldu bu aletler, kullanırken dikkatli olmalı yoksa sıvı kaybı-sürtünme nedeni olabiliyor,tabii bu benim fikrimdir,elbette karşı fikirlere açığım ama ben şaka olarak yazdığım ilk cümleyi tekrarlıyayım,kaç km yapıyorsun bu aletle veya yapmayı düşünüyorsun :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sen bu makine ile kaç km yapıyorsun "spin atarak" bakayım :) Şaka bir yana , bir arkadaşımın diz problemine neden oldu bu aletler, kullanırken dikkatli olmalı yoksa sıvı kaybı-sürtünme nedeni olabiliyor,tabii bu benim fikrimdir,elbette karşı fikirlere açığım ama ben şaka olarak yazdığım ilk cümleyi tekrarlıyayım,kaç km yapıyorsun bu aletle veya yapmayı düşünüyorsun :)
Emmi alacak bunun gerçeğini Adana sokakları o bayır senin bu bayır benim basacak hep efor sarf eder ter atar hem keyif alır :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
@TC Yıldırım arkadaşının dizi düzeldi mi sonra?Ben de idmandayken bazen dizlerim ağrıyor 😟 😟
Yıldırımın arkadaşını bilmiyorum ama benim arkadaşım rahmetli oldu maalesef ,çünkü dizindeki ağrılar ve sıvı kaybını gidermek için neler kullandı neler ,o bisiklet ile anlamadı önce sonradan çıktı acısı sıvı kaybının.Hatta çok iyi hatırlıyorum o zamanlar DR ona "bol bol yürüyün" demişti ,o bisiklette ısrar etti maalesef.

Geri
Üst Alt