Deneyim Spin kondisyon bisikleti

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Evde kullanılmak üzere spin tipi kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olduğunuz marka modelleri varsa yoruma eklerseniz sevinirim.

şuan için listemde Lydsto S1 Akıllı Kondisyon Bisikleti ekli.

format_webpea3db20bbe928b1e.webp

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sende normal bisiklet yok mu Başkan
Yoksa al bitane dağ bisikleti Adana sokaklarının altını üstüne getir kesmez seni bu zımbırtı :haha

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
koşu bandı apartmanda kullanıma uygun olmadığı dusunuyorum.
bandın altındaki taşıyıcıya her adım atıldığında tak tuk ses çıkarıyor. E haliyle bu ses altkata gidecek.!

Ayrıca aynı sürede spin, koşu bandına göre daha fazla kalori yaktırıp, deri altı suyunu arttırır.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,735
40
Eliptik bisiklet veya kondisyon bisikleti daha etkili olur, koşu bandı çok etkili değil. Ayrıca koşu bandı uzun vadede daha fazla sorun çıkarabilir, özellikle ses konusunda.

Sen bu işleri daha iyi bilirsin abi, fakat ben bu markayı hiç görmedim daha önce. Bir de taşıma kapasitelerine çok dikkat et, 120 kg yazıyor. İleride sıklet arttırırsan taşımayabilir veya ömründen gider.

Profesyonel bisikletçi bir abim var, ona sordum yanıt bekliyorum. Gerçi o normal bisiklet kullanıyor ama yine de sordum bakalım.

Acaba daha bilindik firmalara mı baksan ? Polar markasının Türkiye distribütörü Finspor veya Voit gibi ?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Eliptik bisiklet veya kondisyon bisikleti daha etkili olur, koşu bandı çok etkili değil. Ayrıca koşu bandı uzun vadede daha fazla sorun çıkarabilir, özellikle ses konusunda.

Sen bu işleri daha iyi bilirsin abi, fakat ben bu markayı hiç görmedim daha önce. Bir de taşıma kapasitelerine çok dikkat et, 120 kg yazıyor. İleride sıklet arttırırsan taşımayabilir veya ömründen gider.

Profesyonel bisikletçi bir abim var, ona sordum yanıt bekliyorum. Gerçi o normal bisiklet kullanıyor ama yine de sordum bakalım.

Acaba daha bilindik firmalara mı baksan ? Polar markasının Türkiye distribütörü Finspor veya Voit gibi ?
Samurai Unforgotten üstada katılıyorum. Muhtemelen ithalat üzerine çalışan bir firma. Global Smart ... Adlı şirket üzerinde marka. Aslında saydığımız diğer markalarda aynı yöntemle ürün temin ediyorlar ama en azından ürünle ilgili oturmuş bir kullanıcı deneyimi vardır diye düşünüyorum. Aslında Başkan bu işle ilgili senin salon bağlantın var, şöyle yarı profesyonel (Salon koşullarında da kullanılan) uygun fiyatlı bir alternatifi mevcut çevrenden bir araştırsan da bizler de şöyle sağlam bir ürün incelemesine kavuşsak nasıl olur? Hani ortada işin kompedanı varken diyorum. :ok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bunlar hep fazla spor yapmanın sonuçları :kiskis
Herşeyin fazlası zararlıdır diye boşuna dememişler :haha1

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,735
40
Bizim bisikletçi abi, pandemi döneminde trainer almış, şu bisikletin arka tekerleğinin yerine takılan zımbırtıdan. Desfit amcamızın kullandığı marka, Elite;

Lydsto adlı marka hakkında bilgisinin olmadığını söyledi.

Finspor ve Voit bana daha güvenilir geliyor. Daha önce Polar marka nabız bandı arızalanmış, ücretsiz değişim yapmışlardı bana.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Birçok marka model bisikleti inceledim.
Çoğu mekanik frenlemeli yani balatayla dönen diske zorluk oluşturarak kademeleri oluşturuyor.

Bizim salondaki bisikletlerde aynı mekaniği kullanıyor.
Çok kullanılan bisikletlerin frenleme sisteminin sorunlu olduğunu gözlemledim.
Sıkıyor tık yok.

Bu nedenle tercihimi manyetik frenleme sistemi olan modellere yönelttim.

Geri
Üst Alt