Deneyim Spin kondisyon bisikleti

Yakışır Başkan Rahmetli Dedemin nasihatı vardır.
Gençken ne bulursan götür ye iç keyfine bak derdi.sonra sen istesen bile olmuyor evladım motor su kaynatıyor yürümüyor dişler dişlemiyor derdi :haha1
Ben biraz erken başladım.
Tuz, şeker, baharat, hamur işi, süt ve süt ürünleri
Çok nadir tadımlık alıyorum.

Boy 1.78😀 Ben aslında çok yemek yerim ama kilom hiç değişmez.Bir 5 kilo daha alsam iyi olurdu aslında😟
Naçizane tavsiyem gerçekten profesyonel bir spor eğitmeni ile düzgün bir program ve diyete başlayarak kilo almanız. Ama alınan kiloları geri vermek daha zor onu söylemeliyim. 58 kiloyu geçmiyorken (182) şu an 85 altına zor iniyorum. ☹️

Naçizane tavsiyem gerçekten profesyonel bir spor eğitmeni ile düzgün bir program ve diyete başlayarak kilo almanız. Ama alınan kiloları geri vermek daha zor onu söylemeliyim. 58 kiloyu geçmiyorken (182) şu an 85 altına zor iniyorum. ☹️
Haftanın 3 günü kickboks antrenmanı var.Bana hafta içi sadece 2 gün kalıyor maalesef vakit bulamıyorum 😢

Kurulum başlasın :tara

16874329917574780139164620623611.jpg

Kurulum tamam bana hayırlı olsun. :mutlu

16874369266127512192978392605756.jpg

Haftanın 3 günü kickboks antrenmanı var.Bana hafta içi sadece 2 gün kalıyor maalesef vakit bulamıyorum 😢
Peki kickboks antrenmanınızı yaptığınız eğitmeninizle durumu paylaştınız mı? Kendisinin tavsiye edebileceği bir beslenme programı olabilir.

Az önce 2. El. Mağazasında görünce sen geldin aklıma. Digital panelini çekmeyi unuttum 😬25 euro demişler çok, normalde yer açılsın diye bedava veriyorlar 🤣 burda millet bisikletten bıktığı için kullanmıyor belkide 🙃

1000008434.jpg
1000008435.jpg

Az önce 2. El. Mağazasında görünce sen geldin aklıma. Digital panelini çekmeyi unuttum 😬25 euro demişler çok, normalde yer açılsın diye bedava veriyorlar 🤣 burda millet bisikletten bıktığı için kullanmıyor belkide 🙃

1000008434.jpg
1000008435.jpg
Üstadım, bedava yaşıyoruz şiirini armağan etmek istiyorum diyeceğim ama tamamen samimiyetten. Lütfen yanlış anlaşılmasın. :ok

Üstadım, bedava yaşıyoruz şiirini armağan etmek istiyorum diyeceğim ama tamamen samimiyetten. Lütfen yanlış anlaşılmasın. :ok
Estağfurullah aramıza yanlış anlaşılacak birsey olmaz zira az çok tanıdık birbirimizi🙂

Geri
Üst Alt