Ondan sana 10 tane felan almak lazım, kalas gibi olduğun için ancak zayıflatır nerde yedin öroları söyleBirçok marka model bisikleti inceledim.
Çoğu mekanik frenlemeli yani balatayla dönen diske zorluk oluşturarak kademeleri oluşturuyor.
Bizim salondaki bisikletlerde aynı mekaniği kullanıyor.
Çok kullanılan bisikletlerin frenleme sisteminin sorunlu olduğunu gözlemledim.
Sıkıyor tık yok.
Bu nedenle tercihimi manyetik frenleme sistemi olan modellere yönelttim.
Boy 1.78 Ben aslında çok yemek yerim ama kilom hiç değişmez.Bir 5 kilo daha alsam iyi olurdu aslında72 mi boy kaç.
2 basamaklı kilolar bana göre değil.
Dinime söven Müslüman olsa bari.Ondan sana 10 tane felan almak lazım, kalas gibi olduğun için ancak zayıflatır nerde yedin öroları söyle
Ohoo indirime giren gerekli gereksiz ne varsa alıyorlar orda attıracak adam arayanlar mı ararsın Para var huzur var alım gücü yüksekbir heves alinip kenari atilmaz umarim. almanyada sürekli birileri bunlari kullanamdigi icin ilan acip hediye veriyor gelip birisi alsin götürsün evde kalabalik yapmasin diye. herkes zamaninda hevesle aliyor sonrasi hüsran
Spor salonunda geçirdiğim vakti azalmak istiyorumbir heves alinip kenari atilmaz umarim. almanyada sürekli birileri bunlari kullanamdigi icin ilan acip hediye veriyor gelip birisi alsin götürsün evde kalabalik yapmasin diye. herkes zamaninda hevesle aliyor sonrasi hüsran
seni bilmem ama en iyi motivasyon spor salonuna verilen para yoksa evde bende mekik cekerim vs diyorum ama olmuyor, zaten araba kazasindan sonra 2 aydir bisey yaptigim yok tekrar geri döneyim dedim gecen otobüsde biraz sinav cektim kaslarim agriyor doktor kas iltihabi dedi gecene kadar bekliycez mecburSpor salonunda geçirdiğim vakti azalmak istiyorum
Evde istirahat halinde tv izlerken vs. yaparak
zamandan tasarruf etmem lazım yoksa gün yetmiyor.
Geçmiş olsun.seni bilmem ama en iyi motivasyon spor salonuna verilen para yoksa evde bende mekik cekerim vs diyorum ama olmuyor, zaten araba kazasindan sonra 2 aydir bisey yaptigim yok tekrar geri döneyim dedim gecen otobüsde biraz sinav cektim kaslarim agriyor doktor kas iltihabi dedi gecene kadar bekliycez mecbur
Gitti 7K geçmiş olsun Başkan Memnun kalırsan iyiAksamdan sabahına linkini paylaştığım spin bisikleti 1000tl zam geldi.
Çok istediğim halde o ürünü almaktan vazgeçtim.
yerine Hattrick spinbike stronger sipariş geçtim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Beslenme şekli ve kullandığım gıda takviyeleri nedeniyle zaten aylık 5k yiyorumGitti 7K geçmiş olsun Başkan Memnun kalırsan iyi
Yakışır Başkan Rahmetli Dedemin nasihatı vardır.Beslenme şekli ve kullandığım gıda takviyeleri nedeniyle zaten aylık 5k yiyorum