Deneyim Spin kondisyon bisikleti

ERSAN.NET Çevrimdışı

ERSAN.NET 

Aktif Üye
19 Haz 2019
179
41
Birçok marka model bisikleti inceledim.
Çoğu mekanik frenlemeli yani balatayla dönen diske zorluk oluşturarak kademeleri oluşturuyor.

Bizim salondaki bisikletlerde aynı mekaniği kullanıyor.
Çok kullanılan bisikletlerin frenleme sisteminin sorunlu olduğunu gözlemledim.
Sıkıyor tık yok.

Bu nedenle tercihimi manyetik frenleme sistemi olan modellere yönelttim.
Ondan sana 10 tane felan almak lazım, kalas gibi olduğun için ancak zayıflatır 😂🏌️ nerde yedin öroları söyle

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
bir heves alinip kenari atilmaz umarim. almanyada sürekli birileri bunlari kullanamdigi icin ilan acip hediye veriyor gelip birisi alsin götürsün evde kalabalik yapmasin diye. herkes zamaninda hevesle aliyor sonrasi hüsran :haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
bir heves alinip kenari atilmaz umarim. almanyada sürekli birileri bunlari kullanamdigi icin ilan acip hediye veriyor gelip birisi alsin götürsün evde kalabalik yapmasin diye. herkes zamaninda hevesle aliyor sonrasi hüsran :haha
Ohoo indirime giren gerekli gereksiz ne varsa alıyorlar orda attıracak adam arayanlar mı ararsın Para var huzur var alım gücü yüksek
Bizim gibi tamir ettirelim kullanırız yok hemen yenisi alınır.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Spor salonunda geçirdiğim vakti azalmak istiyorum :kiskis
Evde istirahat halinde tv izlerken vs. yaparak
zamandan tasarruf etmem lazım yoksa gün yetmiyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Aksamdan sabahına linkini paylaştığım spin bisikleti 1000tl zam geldi.

Çok istediğim halde o ürünü almaktan vazgeçtim.

yerine Hattrick spinbike stronger sipariş geçtim.

Screenshot_20230621_174722_Trendyol.jpg

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
Spor salonunda geçirdiğim vakti azalmak istiyorum :kiskis
Evde istirahat halinde tv izlerken vs. yaparak
zamandan tasarruf etmem lazım yoksa gün yetmiyor.
seni bilmem ama en iyi motivasyon spor salonuna verilen para yoksa evde bende mekik cekerim vs diyorum ama olmuyor, zaten araba kazasindan sonra 2 aydir bisey yaptigim yok tekrar geri döneyim dedim gecen otobüsde biraz sinav cektim kaslarim agriyor doktor kas iltihabi dedi gecene kadar bekliycez mecbur

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
seni bilmem ama en iyi motivasyon spor salonuna verilen para yoksa evde bende mekik cekerim vs diyorum ama olmuyor, zaten araba kazasindan sonra 2 aydir bisey yaptigim yok tekrar geri döneyim dedim gecen otobüsde biraz sinav cektim kaslarim agriyor doktor kas iltihabi dedi gecene kadar bekliycez mecbur
Geçmiş olsun.

Gençlik yıllarından evlenme aşamasına kadar Amatör seviyede 9 yıl Fitness uğraştım(body building ayrı bir seviyeye)

Evlilik sonra boşladım kg aldık çocuklar oldu derken iyice saldık.
Çocuklar biraz büyüttük artık kendimize vakit ayırma zamanı gelmişti.
Gecen sene hızlı bir giriş yaptım, eski formu yaklaşık yeter dermişim :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Beslenme şekli ve kullandığım gıda takviyeleri nedeniyle zaten aylık 5k yiyorum :haha
Yakışır Başkan Rahmetli Dedemin nasihatı vardır.
Gençken ne bulursan götür ye iç keyfine bak derdi.sonra sen istesen bile olmuyor evladım motor su kaynatıyor yürümüyor dişler dişlemiyor derdi :haha1

Geri
Üst Alt