Philips PML9507 ghosting var

R Çevrimdışı

reaze

Yeni Üye
29 Mar 2023
36
23
Tv' niz yeni değil miydi?
Evet. Yeni tv lerde tuner bozulmuyor mu? Yada bozuk olamaz mı hocam.

Birde ben philipsin menülerine çok yabancıyım kanalların sinyal kalitesine nereden bakabilirim. TRT4K nın bilgilerine eklerken baktım. Ek olarak slowfood slowfood ve diğer yardımcı olan tüm arkadaşlar çok teşekkürler hakkınızıda helal edin biraz cahilim bu tv konularında vallahi :)

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

reaze

Yeni Üye
29 Mar 2023
36
23
Video işi olmayacak gibi hocam. Telefonum xiaomi 11 pro ve saçma sapan bir kamerası var 30FPS video çektiğim için ellerin kasması hiç belli olmuyor.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
R reaze Netflix, Disney gibi platformlarda sorun yoksa, sadece uyduda yapıyorsa televizyon sağlamdır diye düşünüyorum. Harici HDD varsa, yüksek kaliteli bir film indirip orada da deneyebilirsiniz.

R Çevrimdışı

reaze

Yeni Üye
29 Mar 2023
36
23
IMG_20230507_000919.jpg

Hocam karıştırırken birde burayı buldum, biraz daha detaylı sanki.

Alttaki ber değeri değişip duruyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_20230507_000919.jpg

Hocam karıştırırken birde burayı buldum, biraz daha detaylı sanki.

Alttaki ber değeri değişip duruyor.
Evet bu değer daha mantıklı. İşte o alttaki değeri en azından 70 ve üzerine (4k kanallar için) çıkarma şansı olursa lnb ince ayarıyla sanıyorum o problemler de ortadan kalkacak. Ama Samurai Unforgotten üstadın verdiği bilgiyi değerlendirin. Diğer platformlarda sorun yoksa TV' de problem yok demektir. Bir yandan da şöyle düşünün, TRT bile dijital platformunu duyurdu. Çok uzun bir zaman geçmeden tüm yayın platformları Uydu üzerinden elini çekecek gibi geliyor. Dolayısıyla ortada bir problem de kalmayacak.

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Tivibu Go yu yükleyin. Üyelik olmadan bazı ulusal kanalları açıyor. Modeme 5g bağlantı ile bağlanın yoksa kablo ile bağlanın. Uygulamadaki görüntü nasıl olacak bakalım.

R Çevrimdışı

reaze

Yeni Üye
29 Mar 2023
36
23
Hocam youtubeden John Wick fragmanı bile açtım. Maşallah gram kasma olmadı 4K HDR olarak açtım.

Şimdi TRT izledeyim ve sorun yok gibi duruyor.

Geri
Üst Alt