Sen genede imkanın varsa güzel bir android box al **** ile keyfine bak derim.
O görüntü formatında zaten sinyal kalitesi yüksektir.Hocam şimdi StarTV'ye baktım onun kalitesi yüksekte. 91'lerde geziyor. Ama altta SD yazıyor.
Hatta bence artık TV' nin keyfini çıkartma vakti geldi. Çay var mıdır? Afiyet olsun.Hocam şimdi StarTV'ye baktım onun kalitesi yüksekte. 91'lerde geziyor. Ama altta SD yazıyor.
Tamam hocam teşekkürler. Netflix'te ödemeyi aldıktan sonra 4K hesaba geçicek galiba şuanda 4K diyor ama onunda görüntüde takılmalar var hızlı sahnelerde. Tekrardan teşekkürler yardımlarınız için.
Hocam oyun falan oynayacak olduğum zaman güzel bir deneyim yaşatır mı bu kablo. 4K HDR olarak oynayacağım oyunlarda vs veya 2K oyunlarda. Bilginiz varmıdır?R reaze, İşe önce kaliteli bir HDMI kablo alarak başlayın, mesela bunun gibi;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Marka önemli değil bazılarında 4k yazsa da hepsi 0.5dblik zatenHocalarım isterseniz LNB ninde fotoğrafını atabilirim. Markası falan önemliyse.
Otomatik vites benimkiydiAraba otomatik vites değilmiydi?
Yok hocam ben bu aralar müsait değilim. Peder evde olduğu bir gün çözücek antenci çağırıp. Oda anlamıyormuş.R reaze , anten sorunu çözüldü mü ,kendi kendine çözülmez ama
Hımm, baştan beri benim cevabım "anten" idi ,%60 ile yayın alman zaten bana göre tuhaf ,çünkü 42 dereceye bakıyor çanak Bu arada çanak nerede takılıYok hocam ben bu aralar müsait değilim. Peder evde olduğu bir gün çözücek antenci çağırıp. Oda anlamıyormuş.
Ama uydu haricinde youtubede falan veya trt izlede takılma, kasma sıfır.
Aynı kablodan kullanıyorum, memnunum. Kablo standartları karşılıyorsa ki bu kablo karşılıyor, deneyimi yaşatacak olan TVHocam oyun falan oynayacak olduğum zaman güzel bir deneyim yaşatır mı bu kablo. 4K HDR olarak oynayacağım oyunlarda vs veya 2K oyunlarda. Bilginiz varmıdır?
Yok hocam ben bu aralar müsait değilim. Peder evde olduğu bir gün çözücek antenci çağırıp. Oda anlamıyormuş.
Ama uydu haricinde youtubede falan veya trt izlede takılma, kasma sıfır.