Philips PML9507 ghosting var

Sen genede imkanın varsa güzel bir android box al **** ile keyfine bak derim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen genede imkanın varsa güzel bir android box al **** ile keyfine bak derim.

Philips PML9507 Smart tarafında en azından bir süre ekstra kaynağa ihtiyaç duyurmayacak özelliklere sahiptir. Alt seviye modellerde ihtiyaç duyulsa bile bu modelde özellikle kullanıcının memnun olmadığını belirttiği konularda ekstra bir çözüm sağlamaz.

Hocam şimdi StarTV'ye baktım onun kalitesi yüksekte. 91'lerde geziyor. Ama altta SD yazıyor.

Hocam şimdi StarTV'ye baktım onun kalitesi yüksekte. 91'lerde geziyor. Ama altta SD yazıyor.
Hatta bence artık TV' nin keyfini çıkartma vakti geldi. Çay var mıdır? :cay Afiyet olsun. ☺️

Tamam hocam teşekkürler. Netflix'te ödemeyi aldıktan sonra 4K hesaba geçicek galiba şuanda 4K diyor ama onunda görüntüde takılmalar var hızlı sahnelerde. Tekrardan teşekkürler yardımlarınız için.

İzleyeceğiniz içeriğin altında 4K yazıyorsa 4k ya geçmişsiniz demektir. Daha fazlasını beklemeyin.

@reaze , anten sorunu çözüldü mü ,kendi kendine çözülmez ama :alala

@reaze , anten sorunu çözüldü mü ,kendi kendine çözülmez ama :alala
Yok hocam ben bu aralar müsait değilim. Peder evde olduğu bir gün çözücek antenci çağırıp. Oda anlamıyormuş.

Ama uydu haricinde youtubede falan veya trt izlede takılma, kasma sıfır.

Yok hocam ben bu aralar müsait değilim. Peder evde olduğu bir gün çözücek antenci çağırıp. Oda anlamıyormuş.

Hımm, baştan beri benim cevabım "anten" idi ,%60 ile yayın alman zaten bana göre tuhaf ,çünkü 42 dereceye bakıyor çanak :) Bu arada çanak nerede takılı :alala

Hocam oyun falan oynayacak olduğum zaman güzel bir deneyim yaşatır mı bu kablo. 4K HDR olarak oynayacağım oyunlarda vs veya 2K oyunlarda. Bilginiz varmıdır?
Aynı kablodan kullanıyorum, memnunum. Kablo standartları karşılıyorsa ki bu kablo karşılıyor, deneyimi yaşatacak olan TV 😀

Çağıracağınız tanıdık değilse sakın anlamıyoruz falan demeyin. 🙂

Geri
Üst Alt