Hani bodrumda balta hikayesi vardı ya ,Üstat nasıl olsa çözülecek diye düşünülmüştür.
Peki sayın Emmi. Genel olarak video ve diğer tüm kaynaklarda problemsiz çalıştığını kullanıcımız bildirdiği için, TV kaynaklı Ghosting sorunu olmadığı belirlendiği için çözüldü işaretlemiştik. Siz uygun gördüğünüzde çözüldü olarak işaretleriz.Bu arada konu çözüldü işaretlenmiş ,çözülmedi ki daha mübarekler
Öneri için teşekkürler.Çağıracağınız tanıdık değilse sakın anlamıyoruz falan demeyin.
Çatıda takılı, 3 katlı evin en üst katında.Hımm, baştan beri benim cevabım "anten" idi ,%60 ile yayın alman zaten bana göre tuhaf ,çünkü 42 dereceye bakıyor çanak Bu arada çanak nerede takılı
TV kaynaklı bir problem olmadığında ve ufak bir ayarlamayla Uydu yayınının da canavar gibi olacağında hemfikiriz sanırım. (Çay bisküvi daveti için zemin hazırlıyorum.)Öneri için teşekkürler.
Çatıda takılı, 3 katlı evin en üst katında.
Hocam teşekkürler, aydınlandım ben de. Pml modellerinden uzak durmak gerekiyor gibi duruyor. Pus modelleri bile daha iyi diyorlar yabancı forumda. 4 sayfayı da ayrıntılı okuyacağım bir araGörüntü yumuşatma ve hareketli görüntü netliği ayarı varsa, o ayarları açarak deneyin. Hareketli görüntü ayarlarıyla oynarsanız bu takılmaların düzelmesi gerekiyor. Böyle üst düzey bir tv'de bunların olmaması gerekir çünkü donanım olarak gerçekten çok güçlü bir tv.
Skyform adlı üyede bu tv'den vardı, bir önceki modeli olan 9506 da vardı. 9507 ile çok uğraştığını, ne yaptıysa bir türlü istediği görüntü kalitesini yakalayamadığını ve cihazı iade ettiğini söylüyor;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.