Kalmaz mı ,bende motor bile kurulu balkondaBu zamanda anten mi kaldı yaw
Bir ara görselini gördüm ben onun. Efsane birşey. O kadar zaman kurulum yaptık, bir tane görmek nasip olmamıştı.Kalmaz mı ,bende motor bile kurulu balkonda
Köyde araziyi satarken komple vermiştim ,eşyalı yani. Ama sevgili boraya" bu anteni alıyorum sana sabit çanak kurarım" demiştimBir ara görselini gördüm ben onun. Efsane birşey. O kadar zaman kurulum yaptık, bir tane görmek nasip olmamıştı.
O araziyi satmayaydınız iyiydi. Ama Allah korusun hastalık var, sağlık var, şehiriçi illa ki gerekiyor. (Aklıma kör olduğum gün geldi.)Köyde araziyi satarken komple vermiştim ,eşyalı yani. Ama sevgili boraya" bu anteni alıyorum sana sabit çanak kurarım" demiştim
Siz ince ayarı yaptırabilirseniz, LNB yapısı itibariyle gayet normal çalışıyor. Markası çok fazla farketmez.Hocalarım isterseniz LNB ninde fotoğrafını atabilirim. Markası falan önemliyse.
Ben şunu açıklayayım da ayıp olmasın. Bir gün kaynak yaparken dikkat etmedim gözümü kaynak aldı. Gece duramıyorum acile gideyim dedim, hanım arabayı kullanamıyor. O gözlerle acile gitmiştim. Şehir dışında olsaydık çok daha zor olurdu.O araziyi satmayaydınız iyiydi. Ama Allah korusun hastalık var, sağlık var, şehiriçi illa ki gerekiyor. (Aklıma kör olduğum gün geldi.)
Araba otomatik vites değilmiydi?Ben şunu açıklayayım da ayıp olmasın. Bir gün kaynak yaparken dikkat etmedim gözümü kaynak aldı. Gece duramıyorum acile gideyim dedim, hanım arabayı kullanamıyor. O gözlerle acile gitmiştim. Şehir dışında olsaydık çok daha zor olurdu.
Değildi.Araba otomatik vites değilmiydi?
Tamam hocam.Siz ince ayarı yaptırabilirseniz, LNB yapısı itibariyle gayet normal çalışıyor. Markası çok fazla farketmez.
Daha önce söylediğim gibi 60 ve üzerine çıkabilirse bütün görüntü sıkıntıları tamamen gidecektir. Kaldı ki 576p görüntü aktaran normal kanallarda bile 40 civarı sinyal kalitesi sıkıntı yaratabilir. 4k kanalda ince ayarla hepsi çözülecek.Bu arada kalite 48'e düştü baka
Tamam hocam.
Tamam hocam teşekkürler. Netflix'te ödemeyi aldıktan sonra 4K hesaba geçicek galiba şuanda 4K diyor ama onunda görüntüde takılmalar var hızlı sahnelerde. Tekrardan teşekkürler yardımlarınız için.Daha önce söylediğim gibi 60 ve üzerine çıkabilirse bütün görüntü sıkıntıları tamamen gidecektir. Kaldı ki 576p görüntü aktaran normal kanallarda bile 40 civarı sinyal kalitesi sıkıntı yaratabilir. 4k kanalda ince ayarla hepsi çözülecek.
Netflix servisi ile ilgili net bilgim yok. Ancak o da internet bağlantı hızının gün içerisinde değişmesinden, prime time zamanlarında yoğunluktan hız düşüklüğünden kaynaklanabilir.Tamam hocam teşekkürler. Netflix'te ödemeyi aldıktan sonra 4K hesaba geçicek galiba şuanda 4K diyor ama onunda görüntüde takılmalar var hızlı sahnelerde. Tekrardan teşekkürler yardımlarınız için.