Philips PML9507 ghosting var

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Köyde araziyi satarken komple vermiştim ,eşyalı yani. Ama sevgili boraya" bu anteni alıyorum sana sabit çanak kurarım" demiştim :)
O araziyi satmayaydınız iyiydi. Ama Allah korusun hastalık var, sağlık var, şehiriçi illa ki gerekiyor. (Aklıma kör olduğum gün geldi.)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
O araziyi satmayaydınız iyiydi. Ama Allah korusun hastalık var, sağlık var, şehiriçi illa ki gerekiyor. (Aklıma kör olduğum gün geldi.)
Ben şunu açıklayayım da ayıp olmasın. Bir gün kaynak yaparken dikkat etmedim gözümü kaynak aldı. Gece duramıyorum acile gideyim dedim, hanım arabayı kullanamıyor. O gözlerle acile gitmiştim. Şehir dışında olsaydık çok daha zor olurdu.

R Çevrimdışı

reaze

Yeni Üye
29 Mar 2023
36
23
Daha önce söylediğim gibi 60 ve üzerine çıkabilirse bütün görüntü sıkıntıları tamamen gidecektir. Kaldı ki 576p görüntü aktaran normal kanallarda bile 40 civarı sinyal kalitesi sıkıntı yaratabilir. 4k kanalda ince ayarla hepsi çözülecek.
Tamam hocam teşekkürler. Netflix'te ödemeyi aldıktan sonra 4K hesaba geçicek galiba şuanda 4K diyor ama onunda görüntüde takılmalar var hızlı sahnelerde. Tekrardan teşekkürler yardımlarınız için.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tamam hocam teşekkürler. Netflix'te ödemeyi aldıktan sonra 4K hesaba geçicek galiba şuanda 4K diyor ama onunda görüntüde takılmalar var hızlı sahnelerde. Tekrardan teşekkürler yardımlarınız için.
Netflix servisi ile ilgili net bilgim yok. Ancak o da internet bağlantı hızının gün içerisinde değişmesinden, prime time zamanlarında yoğunluktan hız düşüklüğünden kaynaklanabilir.

Geri
Üst Alt