Hangi epromunhahahaçözcez onu merak etme ? önce sizin şu epromun recoveey olayını jalledeyim
O komutlar olmaz bizim tvlerde veya, benim kartlarda olmuyor o komutlar*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yiğit ,yolluyayım beni configleri ,birazdan yükler link veririm buradaopcontrol içinde saklı hepsi :=) profil dosyasından çalışıyor vmlinux çekirdeği yok tvlerde --no-vmlinux komutunu bizim tvlere uyumlu çekirdek bulduktan sonra --vmlinux =/mnt/hd0a/vmlinux =)
birde vendor klasöründe conf ve mb90_conf var bizde muhtemelen sizin mb_90 confları olsa elimizde oraya atsak farklı şeyler buluruz profili değiştirip
Benim tvden film kaydettim ,birazdan upload ederim ,indir bak*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
uygun oscam lazim sadece galiba![]()
Bu test galibaBingoooooooooo
Bingoooooooooo
![]()
Bir server hesabı olsa çalışacak mı yani sayın
Server hesabına gerek yok .sadece bir dosyanın yenilenmesi ve/veya uyumlu hale getirilmesi gerek.Ben sistemin çalıştığını görmek istedim ve gördüm. Ama bundan sonraki kisim benim ilgi alanım dışında o yüzden bu konuda devam etmiyecegim kendi adima..Bir server hesabı olsa çalışacak mı yani sayınhosbulduk ?