Mb120 root

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Adsiz7592e93bea244e47.jpg

tv yalvarmaya başladı sanki yapma etme tamam açılıcam abi der gibi root bizim bildiğimiz root değilmiş 1001 diye bir user var vendor sanırım =P)

Apt var mı sizin tvlerde :) ,reset ile dene bakalım önce :ok
apt yok normalde bizde ::)

birde dd komutu var o komut çok güzel bir komut =)

dd is a command-line utility for Unix and Unix-like operating systems whose primary purpose is to convert and copy files. On Unix, device drivers for hardware (such as hard disk drives) and special device files (such as /dev/zero and /dev/random) appear in the file system just like normal files
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

apt yok normalde bizde ::)

birde dd komutu var o komut çok güzel bir komut =)

dd is a command-line utility for Unix and Unix-like operating systems whose primary purpose is to convert and copy files. On Unix, device drivers for hardware (such as hard disk drives) and special device files (such as /dev/zero and /dev/random) appear in the file system just like normal files

sayın teraspy teraspy neyi çalıştırmaya kalksam aynı hatayı veriyor bende =)

Adsiz36fa6914fa10a717.jpg

ben en iyisi fabrika yazılımını kurayım deniyeytim bu update corede kapamış olabilirler açıkları

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
aynen bendede öyle oldu yazılımı düşürdüm ben şimdi fabrika çıkışına büyük ihtimal güncellemelerle kapadılar
Eger sorun yazilim kaynakli ise ben mb120 ye eski ful yazilimlari yüklüyorum sorun olmuyor en fazla ekran ters cikiyordu,tekrar yükler denerim.Dün senin profilleri yükledigim tv de denendi oscam ,tekrar full yazilim yükleyip deneme yaparim..

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
birde ben ftpde netflix yolunu bulup telnet en kurcaladım orda glxdeveloper gibi dosyayı telnet ten çalıştırdım baya bir yazı geldi mstar. app manager. seevixes diye biyere bağlanmayı denedi

Geri
Üst Alt