%100 den sonra derkenreboot komutu ne sekilde yaziyoruz ...113 %100 den sonra yazma satiri olmuyor cünki
evet o islem bitince 113 satir %100 satirindan sonra yazma satiri yok,ayrica icinde ben telnetd satirinida bulamadim ,gecen sefer oradaydivi den mi bahsediyorsun acaba
evet o islem bitince 113 satir %100 satirindan sonra yazma satiri yok,ayrica icinde ben telnetd satirinida bulamadim ,gecen sefer oradaydi
curl kurulu olması gerekiyor bu komut için sanırım*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İnan alakası yok ,sormadın ki ,bir de bilmiyormuş gibi sormaz mı ,ama tehlikeli bana göre ,en azından bizim kartlarda tv çöküyor bu komuttan sonra maalesefoo baya ilerleme var komutu vermesem bilgileri vermiyeceksin sayın teraspy ?
ben olayı farklı şekilde yorumladım rc içine farklı satır gireceğim ki roku gibi usb üzerine kurulan bir Server çalışsın açılışta ozaman belki ui de değişir
curl kurulu olması gerekiyor bu komut için sanırım
BURADA kogan tv için (mstar) android portlama var kernel linux
hahaha çözcez onu merak etme ? önce sizin şu epromun recoveey olayını jalledeyimİnan alakası yok ,sormadın ki ,bir de bilmiyormuş gibi sormaz mı ,ama tehlikeli bana göre ,en azından bizim kartlarda tv çöküyor bu komuttan sonra maalesefhadi bir komut daha verirsen söylerim neden çöktüğünü<--- Şaka olduğu belli olsun diye üstünü çizdim bak
teşekkürler sayın OlitosKatkıda bulunamasam da konuyu zevkle takip ediyorum iyi çalışmalar