Mb120 root

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
son bulduklarım
mount -t vfat /dev/sda1 /usb/sda1 flash belleği direk usb oalrak bağlıyor
mount -t ubifs ubi0:CON /conf ubi bölümünü açıyor
mount -t ubifs ubi1:VEN -o ro /vendor

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
1609627077357777543337.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yani eğer sistemde yazma hakkı yok ise yukarıdaki komut ile rw verilir ,mb97 de sıkıntı çıkartmıyordu ,mb120 de de çıkartmıyor ama mb91-96 da sıkıntı çıkartıyor ,tv kapandığında illa yazılım atılmasını istiyor :ok

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
oo baya ilerleme var :) komutu vermesem bilgileri vermiyeceksin sayın teraspy teraspy ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben olayı farklı şekilde yorumladım rc içine farklı satır gireceğim ki roku gibi usb üzerine kurulan bir Server çalışsın açılışta ozaman belki ui de değişir :)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
curl kurulu olması gerekiyor bu komut için sanırım

kogan tv için (mstar) android portlama var kernel linux

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
oo baya ilerleme var :) komutu vermesem bilgileri vermiyeceksin sayın teraspy teraspy ?
ben olayı farklı şekilde yorumladım rc içine farklı satır gireceğim ki roku gibi usb üzerine kurulan bir Server çalışsın açılışta ozaman belki ui de değişir :)
curl kurulu olması gerekiyor bu komut için sanırım
BURADA kogan tv için (mstar) android portlama var kernel linux
İnan alakası yok ,sormadın ki ,bir de bilmiyormuş gibi sormaz mı :hihi ,ama tehlikeli bana göre ,en azından bizim kartlarda tv çöküyor bu komuttan sonra maalesef :) hadi bir komut daha verirsen söylerim neden çöktüğünü :kiskis <--- Şaka olduğu belli olsun diye üstünü çizdim bak :)

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
İnan alakası yok ,sormadın ki ,bir de bilmiyormuş gibi sormaz mı :hihi ,ama tehlikeli bana göre ,en azından bizim kartlarda tv çöküyor bu komuttan sonra maalesef :) hadi bir komut daha verirsen söylerim neden çöktüğünü :kiskis <--- Şaka olduğu belli olsun diye üstünü çizdim bak :)
hahaha :) çözcez onu merak etme ? önce sizin şu epromun recoveey olayını jalledeyim

Katkıda bulunamasam da konuyu zevkle takip ediyorum iyi çalışmalar :ok
teşekkürler sayın Olitos Olitos

Geri
Üst Alt