Mb120 root

son bulduklarım
mount -t vfat /dev/sda1 /usb/sda1 flash belleği direk usb oalrak bağlıyor
mount -t ubifs ubi0:CON /conf ubi bölümünü açıyor
mount -t ubifs ubi1:VEN -o ro /vendor

Son düzenleme:
1609627077357777543337.jpg

Kullanıcılar için gizli metin: hosbulduk, ytigi

Yani eğer sistemde yazma hakkı yok ise yukarıdaki komut ile rw verilir ,mb97 de sıkıntı çıkartmıyordu ,mb120 de de çıkartmıyor ama mb91-96 da sıkıntı çıkartıyor ,tv kapandığında illa yazılım atılmasını istiyor :ok

reboot komutu ne sekilde yaziyoruz ...113 %100 den sonra yazma satiri olmuyor cünki

evet o islem bitince 113 satir %100 satirindan sonra yazma satiri yok,ayrica icinde ben telnetd satirinida bulamadim ,gecen sefer oradaydi :)

Hımmm,kontrol etmek lazım :ok

oo baya ilerleme var :) komutu vermesem bilgileri vermiyeceksin sayın @teraspy ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben olayı farklı şekilde yorumladım rc içine farklı satır gireceğim ki roku gibi usb üzerine kurulan bir Server çalışsın açılışta ozaman belki ui de değişir :)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
curl kurulu olması gerekiyor bu komut için sanırım

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kogan tv için (mstar) android portlama var kernel linux

Son düzenleme:
Katkıda bulunamasam da konuyu zevkle takip ediyorum iyi çalışmalar :ok

oo baya ilerleme var :) komutu vermesem bilgileri vermiyeceksin sayın @teraspy ?
ben olayı farklı şekilde yorumladım rc içine farklı satır gireceğim ki roku gibi usb üzerine kurulan bir Server çalışsın açılışta ozaman belki ui de değişir :)
curl kurulu olması gerekiyor bu komut için sanırım
BURADA kogan tv için (mstar) android portlama var kernel linux
İnan alakası yok ,sormadın ki ,bir de bilmiyormuş gibi sormaz mı :hihi ,ama tehlikeli bana göre ,en azından bizim kartlarda tv çöküyor bu komuttan sonra maalesef :) hadi bir komut daha verirsen söylerim neden çöktüğünü :kiskis <--- Şaka olduğu belli olsun diye üstünü çizdim bak :)

İnan alakası yok ,sormadın ki ,bir de bilmiyormuş gibi sormaz mı :hihi ,ama tehlikeli bana göre ,en azından bizim kartlarda tv çöküyor bu komuttan sonra maalesef :) hadi bir komut daha verirsen söylerim neden çöktüğünü :kiskis <--- Şaka olduğu belli olsun diye üstünü çizdim bak :)
hahaha :) çözcez onu merak etme ? önce sizin şu epromun recoveey olayını jalledeyim

Katkıda bulunamasam da konuyu zevkle takip ediyorum iyi çalışmalar :ok
teşekkürler sayın @Olitos

Geri
Üst Alt