Hangi epromunhahaha çözcez onu merak etme ? önce sizin şu epromun recoveey olayını jalledeyim
O komutlar olmaz bizim tvlerde veya, benim kartlarda olmuyor o komutlar*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yiğit ,yolluyayım beni configleri ,birazdan yükler link veririm buradaopcontrol içinde saklı hepsi :=) profil dosyasından çalışıyor vmlinux çekirdeği yok tvlerde --no-vmlinux komutunu bizim tvlere uyumlu çekirdek bulduktan sonra --vmlinux =/mnt/hd0a/vmlinux =)
birde vendor klasöründe conf ve mb90_conf var bizde muhtemelen sizin mb_90 confları olsa elimizde oraya atsak farklı şeyler buluruz profili değiştirip
Benim tvden film kaydettim ,birazdan upload ederim ,indir bak*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
uygun oscam lazim sadece galiba
Bu test galiba içi boş ama demekki çalışıyor işlemciye uygun programlar ,nereden çalıştı oscam ,usbden miBingoooooooooo
Bingoooooooooo
Bir server hesabı olsa çalışacak mı yani sayın hosbulduk ?
Server hesabına gerek yok .sadece bir dosyanın yenilenmesi ve/veya uyumlu hale getirilmesi gerek.Ben sistemin çalıştığını görmek istedim ve gördüm. Ama bundan sonraki kisim benim ilgi alanım dışında o yüzden bu konuda devam etmiyecegim kendi adima..Bir server hesabı olsa çalışacak mı yani sayın hosbulduk ?