Mb120 root

Kullanıcılar için gizli metin: ytigi, teraspy

opcontrol içinde saklı hepsi :=) profil dosyasından çalışıyor vmlinux çekirdeği yok tvlerde --no-vmlinux komutunu bizim tvlere uyumlu çekirdek bulduktan sonra --vmlinux =/mnt/hd0a/vmlinux =)

birde vendor klasöründe conf ve mb90_conf var bizde muhtemelen sizin mb_90 confları olsa elimizde oraya atsak farklı şeyler buluruz profili değiştirip

Kullanıcılar için gizli metin: teraspy, ytigi

uygun oscam lazim sadece galiba :)

Son düzenleme:
opcontrol içinde saklı hepsi :=) profil dosyasından çalışıyor vmlinux çekirdeği yok tvlerde --no-vmlinux komutunu bizim tvlere uyumlu çekirdek bulduktan sonra --vmlinux =/mnt/hd0a/vmlinux =)

birde vendor klasöründe conf ve mb90_conf var bizde muhtemelen sizin mb_90 confları olsa elimizde oraya atsak farklı şeyler buluruz profili değiştirip
Yiğit ,yolluyayım beni configleri ,birazdan yükler link veririm burada :ok

Bingoooooooooo
Bingoooooooooo :)

20210106_234514.jpg

/bin den calisti.. oscam benim ilgi alanima girmiyor kanala gerek yok :)

/bin den calisti.. oscam benim ilgi alanima girmiyor kanala gerek yok :)
ondan yazdım zaten ,işlemciye uygun program diye :) armv7 program aramak lazım şimdi ,hemde usbden çalışacak :) bunu herhalde @ytigi bulabilir ancak :kiskis

Bir server hesabı olsa çalışacak mı yani sayın @hosbulduk ?
Server hesabına gerek yok .sadece bir dosyanın yenilenmesi ve/veya uyumlu hale getirilmesi gerek.Ben sistemin çalıştığını görmek istedim ve gördüm. Ama bundan sonraki kisim benim ilgi alanım dışında o yüzden bu konuda devam etmiyecegim kendi adima..

Geri
Üst Alt