Mb120 root

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Asında ayrı değil de virtualbox içinde çalıştırsan daha iyi olur ,alışana kadar oradan takip edersin ,ben debian10 bustere geçtim daha yeni ,debian 8 de olabilir ,en azından denemeleri yaparsın oradan :ok

1609277086033985227834.jpg

Box kurdum sıra linux ta debian la ilgili bilgi yoktu incelediğim yerde debian nasıl ekleyebilirim..?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
çalıştırdığı da diyor chmodlarısa düzenledim ama başka program deneidğimdede aynı hatayı veriyor büyük ihtimal core sürümünden armv7 mb120
aslında bizim sistemlerde usbden smaygo gibi birşey yapacaktım çalışsaydı :))
Bu arada conf içerisine ip_tuner klasörü onunda içine xhannel. xml gibi bişry yapınca tvde direk ip tv kannalar çıkıyor lakin deneme aşamasında bildiğimiz ta yada m3u8 değil linkleri xml kodlu
Hatayı ne veriyor anlamadım ki :alala

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
tuxbox kopyaladım wbif leri terminalde çaltırırken mnt/hd0a yolunda permissons denied diyor ama başkla bir script çalışltırırkende veriyor hatatyı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tuxbox kopyaladım wbif leri terminalde çaltırırken mnt/hd0a yolunda permissons denied diyor ama başkla bir script çalışltırırkende veriyor hatatyı
linuxe geçip permissonları verdim buseferde syntax error verdi :) ama ben apt- filan ekledim bin içine ondan büğyük ihtimalle

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

linuxe geçip permissonları verdim buseferde syntax error verdi :) ama ben apt- filan ekledim bin içine ondan büğyük ihtimalle
tuxbox tmp içine kopyalıyorsun ,usbyi çıkartmadan telnetten "oscam-webif" komutunu veriyorsun değil mi?
olmazsa usbden çalışan tuxbox hazırlayayım bir tane.

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Adsiz9ad809ab73184aae.jpg

yani sistem kafayı yedi muhtemelen syntax error veriyor

tuxbox tmp içine kopyalıyorsun ,usbyi çıkartmadan telnetten "oscam-webif" komutunu veriyorsun değil mi?
olmazsa usbden çalışan tuxbox hazırlayayım bir tane.
hepsini denedim :)

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Soru işaretli dosyalar ne ki :) sadece tuxboxsu kopyalayacaktın ,program usbden çalışacak :)
yok onlar önceden kalma bin içinde ordaki apt komutları falan yok normalde :seytan

yok onlar önceden kalma bin içinde ordaki apt komutları falan yok normalde :seytan
msf bulaştırdım bilerek :)

sayın teraspy teraspy şurayı çözemedim yalnız adduser komutu ile bişey yapa bilirmiyiz ? gözükmeyen yerler için

/ # adduser
BusyBox v1.18.4 (2011-06-02 23:35:38 CST) multi-call binary.

Usage: adduser [OPTIONS] USER

Add a user

Options:
-h DIR Home directory
-g GECOS GECOS field
-s SHELL Login shell
-G GRP Add user to existing group
-S Create a system user
-D Don't assign a password
-H Don't create home directory
-u UID User id

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

msf bulaştırdım bilerek :)

sayın teraspy teraspy şurayı çözemedim yalnız adduser komutu ile bişey yapa bilirmiyiz ? gözükmeyen yerler için

/ # adduser
BusyBox v1.18.4 (2011-06-02 23:35:38 CST) multi-call binary.

Usage: adduser [OPTIONS] USER

Add a user

Options:
-h DIR Home directory
-g GECOS GECOS field
-s SHELL Login shell
-G GRP Add user to existing group
-S Create a system user
-D Don't assign a password
-H Don't create home directory
-u UID User id
Hiç deneyemedim ,kullanıcı ekler ,home klasörü ile beraber :) ,ekler ama çalışır mı bilmiyorum ,bir de yer olmalı tv içinde ,ki dosyaları kopyalasın home klasörüne ,tv iyice uçmasın birde :)

Geri
Üst Alt