Mb120 root

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bende usb üzerinden opera çalışmadı ,çalıştığını görmek için ışıklı usb kullandım :)
bir yanlışlık olmasın sevgili yiğit ,çünkü env komutu listeyi rcSden alıyor ,aslında onu editlemek gerekiyor gibime geliyor :
Telnet :

tavsiye-80.png

rcS:

tavsiye-87.png

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

:) Lahavleee ...
aldım sayın teraspy teraspy çok teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende usb üzerinden opera çalışmadı ,çalıştığını görmek için ışıklı usb kullandım :)
bir yanlışlık olmasın sevgili yiğit ,çünkü env komutu listeyi rcSden alıyor ,aslında onu editlemek gerekiyor gibime geliyor :
Telnet :

tavsiye-80.png

rcS:

tavsiye-87.png
opera home değil ama opera_dır =)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Yarar sanırım ,denemekte fayda var :) ,yeter ki internet bağlantısını görsün ve bağlantı oluşsun ,tek zorluk her açtığında komutu konsola yazmak olur ,çünkü usbye kaydetmez :ok
linux ile tanisma zamani geldi aslinda,bir laptop ayarlayayim onun icin ,hangi sisteni önerirsiniz baslangic icin,bir sürü sürümü vardi gecmiste inceledigimde

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
linux ile tanisma zamani geldi aslinda,bir laptop ayarlayayim onun icin ,hangi sisteni önerirsiniz baslangic icin,bir sürü sürümü vardi gecmiste inceledigimde
Asında ayrı değil de virtualbox içinde çalıştırsan daha iyi olur ,alışana kadar oradan takip edersin ,ben debian10 bustere geçtim daha yeni ,debian 8 de olabilir ,en azından denemeleri yaparsın oradan :ok

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Aslında virtualbox içine kur debian ,dursun ,sadece bu tip işler için kullanırsın :ok

çalıştırdığı da diyor chmodlarısa düzenledim ama başka program deneidğimdede aynı hatayı veriyor büyük ihtimal core sürümünden armv7 mb120

çalıştırdığı da diyor chmodlarısa düzenledim ama başka program deneidğimdede aynı hatayı veriyor büyük ihtimal core sürümünden armv7 mb120

aslında bizim sistemlerde usbden smaygo gibi birşey yapacaktım çalışsaydı :))

Bu arada conf içerisine ip_tuner klasörü onunda içine xhannel. xml gibi bişry yapınca tvde direk ip tv kannalar çıkıyor lakin deneme aşamasında bildiğimiz ta yada m3u8 değil linkleri xml kodlu

Geri
Üst Alt