aldım sayın teraspy çok teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Lahavleee ...
opera home değil ama opera_dır =)Bende usb üzerinden opera çalışmadı ,çalıştığını görmek için ışıklı usb kullandım
bir yanlışlık olmasın sevgili yiğit ,çünkü env komutu listeyi rcSden alıyor ,aslında onu editlemek gerekiyor gibime geliyor :
Telnet :
rcS:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Lahavleee ..
Komutu verdim ya sevgili selim ,komut verdiğim vestel telnet konusundaki doasyada yazılı ,ama windowsta yapamadım
- *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Nerede veriyor bunupermission denied permission denied permission denied herhalde public keyi uçurdum yada yazılım sürümü.nden dolayı fstab chmod kabul etmiyor ?
linux icin oldugundan incelemedim ben onu indirip arsive kaydettim,tesekkürler ..Komutu verdim ya sevgili selim ,komut verdiğim vestel telnet konusundaki doasyada yazılı ,ama windowsta yapamadım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aslında virtualbox içine kur debian ,dursun ,sadece bu tip işler için kullanırsınlinux icin oldugundan incelemedim ben onu indirip arsive kaydettim,tesekkürler ..
usb den calisan ise yarar mi ? bir ara vardi,laptop kontrolü icin kullanmistim.Aslında virtualbox içine kur debian ,dursun ,sadece bu tip işler için kullanırsın
Yarar sanırım ,denemekte fayda var ,yeter ki internet bağlantısını görsün ve bağlantı oluşsun ,tek zorluk her açtığında komutu konsola yazmak olur ,çünkü usbye kaydetmezusb den calisan ise yarar mi ? bir ara vardi,laptop kontrolü icin kullanmistim.
linux ile tanisma zamani geldi aslinda,bir laptop ayarlayayim onun icin ,hangi sisteni önerirsiniz baslangic icin,bir sürü sürümü vardi gecmiste inceledigimdeYarar sanırım ,denemekte fayda var ,yeter ki internet bağlantısını görsün ve bağlantı oluşsun ,tek zorluk her açtığında komutu konsola yazmak olur ,çünkü usbye kaydetmez
Asında ayrı değil de virtualbox içinde çalıştırsan daha iyi olur ,alışana kadar oradan takip edersin ,ben debian10 bustere geçtim daha yeni ,debian 8 de olabilir ,en azından denemeleri yaparsın oradanlinux ile tanisma zamani geldi aslinda,bir laptop ayarlayayim onun icin ,hangi sisteni önerirsiniz baslangic icin,bir sürü sürümü vardi gecmiste inceledigimde
Aslında virtualbox içine kur debian ,dursun ,sadece bu tip işler için kullanırsın
çalıştırdığı da diyor chmodlarısa düzenledim ama başka program deneidğimdede aynı hatayı veriyor büyük ihtimal core sürümünden armv7 mb120