Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asında ayrı değil de virtualbox içinde çalıştırsan daha iyi olur ,alışana kadar oradan takip edersin ,ben debian10 bustere geçtim daha yeni ,debian 8 de olabilir ,en azından denemeleri yaparsın oradan
çalıştırdığı da diyor chmodlarısa düzenledim ama başka program deneidğimdede aynı hatayı veriyor büyük ihtimal core sürümünden armv7 mb120
aslında bizim sistemlerde usbden smaygo gibi birşey yapacaktım çalışsaydı )
Bu arada conf içerisine ip_tuner klasörü onunda içine xhannel. xml gibi bişry yapınca tvde direk ip tv kannalar çıkıyor lakin deneme aşamasında bildiğimiz ta yada m3u8 değil linkleri xml kodlu
tuxbox tmp içine kopyalıyorsun ,usbyi çıkartmadan telnetten "oscam-webif" komutunu veriyorsun değil mi?
olmazsa usbden çalışan tuxbox hazırlayayım bir tane.
tuxbox tmp içine kopyalıyorsun ,usbyi çıkartmadan telnetten "oscam-webif" komutunu veriyorsun değil mi?
olmazsa usbden çalışan tuxbox hazırlayayım bir tane.
Options:
-h DIR Home directory
-g GECOS GECOS field
-s SHELL Login shell
-G GRP Add user to existing group
-S Create a system user
-D Don't assign a password
-H Don't create home directory
-u UID User id
Options:
-h DIR Home directory
-g GECOS GECOS field
-s SHELL Login shell
-G GRP Add user to existing group
-S Create a system user
-D Don't assign a password
-H Don't create home directory
-u UID User id
Hiç deneyemedim ,kullanıcı ekler ,home klasörü ile beraber ,ekler ama çalışır mı bilmiyorum ,bir de yer olmalı tv içinde ,ki dosyaları kopyalasın home klasörüne ,tv iyice uçmasın birde
Hiç deneyemedim ,kullanıcı ekler ,home klasörü ile beraber ,ekler ama çalışır mı bilmiyorum ,bir de yer olmalı tv içinde ,ki dosyaları kopyalasın home klasörüne ,tv iyice uçmasın birde