Markalar Hakkında Görüşlerimi İçeren Video Serisi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
En son iş yerinde ki awox demplus çaymatik bozuldu sıcak tutması çalışmıyor
Kronik sorun o, yandaki minik anahtar değişecek. İstersen yollayayım kendin değiştir, İstersen yolla bana, takıp göndereyim.

Gidip yenisini almak sorun değil elbette alınır ancak tüketim alışkanlığına yenik düşmüş ve doğaya bir ÇÖP daha oluşturmuş oluruz gereksiz yere. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
YOK

Böyle kocaman yazınca daha mı hızlı cevap geliyor, farklı yerlere yazmanıza gerek yok bildiğimiz bir model olsa yazardık bilen biri varsa destek verecektir.
Sinirlenme Özgür kardeşim. ?

Muhtemelen kopyaladığı yer ile bizim forumun punto düzeni uyuşmadığı için sistem kocaman basmış, arkadaş da forumda yeni olduğu için küçültmeyi bulamamış veya üşenmiş olabilir diyelim biz yine de :kiskis

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Sinirlenme Özgür kardeşim. ?

Muhtemelen kopyaladığı yer ile bizim forumun punto düzeni uyuşmadığı için sistem kocaman basmış, arkadaş da forumda yeni olduğu için küçültmeyi bulamamış veya üşenmiş olabilir diyelim biz yine de :kiskis
Aynı mesaj için konu açtı, buraya yazdı, sinirlendiğim yok ama bu kadar tez canlı olmaya da gerek yok, biri de başka bir konu açmış yarım saat sonra kimse bakmayınca updullah yazmış, forum demek biraz sabır, karşılıklı iyi niyet demek değil mi sevgili Ustacım ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aynı mesaj için konu açtı, buraya yazdı, sinirlendiğim yok ama bu kadar tez canlı olmaya da gerek yok, biri de başka bir konu açmış yarım saat sonra kimse bakmayınca updullah yazmış, forum demek biraz sabır, karşılıklı iyi niyet demek değil mi sevgili Ustacım ?
Kesinlikle haklısın.

Updullah nedir yahu? En son 1869 da görmüştüm bunu sanırım :kop

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Screenshot_20200525-151934_Phone.jpg
Kulağıma bir dedikodu geldi, parantez içindeki dördü (4), sen fotoşopla yapmışsın ,yolu sizin oralara yanlışlıkla düşen bir flamingo balkona konup anlattı herşeyi ,ona göre :hihi

Geri
Üst Alt