Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
İlgi ve desteğinize sonsuz teşekkürlerAradığımız kan bulundu.Her biri çok keyifle izlenen videolar olmuş. Teşekkürler Adem Helvacı
İlgi ve desteğinize sonsuz teşekkürlerAradığımız kan bulundu.Her biri çok keyifle izlenen videolar olmuş. Teşekkürler Adem Helvacı
Okudum o nedenle cevabı çoğul olarak yazdımBalon önerisi vermiş bir arkadaşımız güzel bir yöntem olur ?
Sm8000 yerine 8200 tercih edilmelidir. İkisini yan yana inceledim kıyaslayarakLG 65SM8000PLA NanoCell 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
bu cihaz hakkında bilgiye sahip olan varmı
Kronik sorun o, yandaki minik anahtar değişecek. İstersen yollayayım kendin değiştir, İstersen yolla bana, takıp göndereyim.En son iş yerinde ki awox demplus çaymatik bozuldu sıcak tutması çalışmıyor
Sinirlenme Özgür kardeşim. ?YOK
Böyle kocaman yazınca daha mı hızlı cevap geliyor, farklı yerlere yazmanıza gerek yok bildiğimiz bir model olsa yazardık bilen biri varsa destek verecektir.
izleyen gözleriniz dert görmesin, Destek için çok teşekkür ederim.Adem üstad eline,emeğine sağlık.Çok yararlı bir çalışma olmuş.
Aynı mesaj için konu açtı, buraya yazdı, sinirlendiğim yok ama bu kadar tez canlı olmaya da gerek yok, biri de başka bir konu açmış yarım saat sonra kimse bakmayınca updullah yazmış, forum demek biraz sabır, karşılıklı iyi niyet demek değil mi sevgili Ustacım ?Sinirlenme Özgür kardeşim. ?
Muhtemelen kopyaladığı yer ile bizim forumun punto düzeni uyuşmadığı için sistem kocaman basmış, arkadaş da forumda yeni olduğu için küçültmeyi bulamamış veya üşenmiş olabilir diyelim biz yine de
Kesinlikle haklısın.Aynı mesaj için konu açtı, buraya yazdı, sinirlendiğim yok ama bu kadar tez canlı olmaya da gerek yok, biri de başka bir konu açmış yarım saat sonra kimse bakmayınca updullah yazmış, forum demek biraz sabır, karşılıklı iyi niyet demek değil mi sevgili Ustacım ?
Kulağıma bir dedikodu geldi, parantez içindeki dördü (4), sen fotoşopla yapmışsın ,yolu sizin oralara yanlışlıkla düşen bir flamingo balkona konup anlattı herşeyi ,ona göre
Benim görmem için yazılmıştır sevgili özgürYOK
Böyle kocaman yazınca daha mı hızlı cevap geliyor, farklı yerlere yazmanıza gerek yok bildiğimiz bir model olsa yazardık bilen biri varsa destek verecektir.
Allahtan ki yedi düvel bilir bu konuda becerim olmadığınıKulağıma bir dedikodu geldi, parantez içindeki dördü (4), sen fotoşopla yapmışsın ,yolu sizin oralara yanlışlıkla düşen bir flamingo balkona konup anlattı herşeyi ,ona göre
Estağfurullah emmiBenim görmem için yazılmıştır sevgili özgür
Allahtan ki yedi düvel bilir bu konuda becerim olmadığını
İşte bu "eh evet" demektirEstağfurullah emmi
Bilirim öyle dendiğini ama ben genel yanılgı gibi kullandım, iyi bayramlar ?
İşte bu "eh evet" demektir
Hadi konuyu darmadağın etmeyeyim ,beni kovmak için ellerinden geleni yapıyorlar zaten ,fırsat vermeyeyim ,neme lazımmm