Markalar Hakkında Görüşlerimi İçeren Video Serisi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
TOSHİBA için istek gelmişti, Bu gün çekeceğim ve sizin isteğiniz üzerine JVC yi de dahil ederim seve seve :ok

NOT: Öneri için çok teşekkür ediyorum, Çekimleri yalnız yaptığım için bu konuda korkum şu; Ben kamera karşısında oluyorum ve kendimi göremiyorum, o esnada focus bozuldu ise bütün çekim heba olur şeklinde bir tereddütüm var ama buna bir öneriniz var mı? :alala
Tam oturduğun yere bir obje koyup onu netle sonra manuel focusa geç ve kaydı başlat abi

Y Çevrimdışı

Yasso

Yeni Üye
7 May 2020
15
44
Rica ederim lütfen kusurluk bir durum yok :ok

Bütçenizin müsait olması size oldukça büyük bir avantaj sunuyor.

55'' boyut için quantumdot teknolojisine geçip yan açı sorunumuzu bypass edebiliriz.
Yine bütçenizin müsait olması nedeniyle FULLARRAY led tercih ederek lokal dimming olmasa da full array avantajını kullanabiliriz
Yine bütçenizin müsait olması nedeniyle rahatlıkla 100hz panel tercih edebiliriz ve hiç de öyle 10binli rakamlara da çıkmaya gerek kalmadan size 55Q70 modelini incelemenizi tavsiye ediyorum :ok
Teşekkür ederim ??

L Çevrimdışı

LynXMaSTeR 

Aktif Üye
16 Ocak 2020
145
TOSHİBA için istek gelmişti, Bu gün çekeceğim ve sizin isteğiniz üzerine JVC yi de dahil ederim seve seve :ok

NOT: Öneri için çok teşekkür ediyorum, Çekimleri yalnız yaptığım için bu konuda korkum şu; Ben kamera karşısında oluyorum ve kendimi göremiyorum, o esnada focus bozuldu ise bütün çekim heba olur şeklinde bir tereddütüm var ama buna bir öneriniz var mı? :alala

hocam kafanızın geleceği hizaya bi balon koyabilir onu netleyebilirsiniz başlangıçta.
ayrıca diyaframı (f) biraz daha kısarak, daha geniş bir alanı netleyebilirsiniz. (f 5.6 yerine f 8 gibi)
ancak diyaframı kıstığınızda ortamın ışığını arttırmanız gerekebilir.
önce kısa bi video çekip netliği kontrol edersiniz, ideal netliği bulduğunuzda hiçbir ayara dokunmadan videoları ardı ardına çekersiniz.

G Çevrimdışı

gkhan55

Yeni Üye
25 May 2020
10
37
LG 65SM8000PLA NanoCell 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
bu cihaz hakkında bilgiye sahip olan varmı

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Çok güzel özetlemişsin abi hepsini izledim teşekkürler.

Philips in tamirli yedek parça olayını biliyordum halen devam etmesine şaşırdım ,sorsanız doğayı korumak ,geri dönüşüm geveleyip dururlar ama bu konuda müşterite en azından seçim şansı tanınmalı diyorum.

Samsung benim gözümde de hala alınabilecek en iyi marka.

Arçelik konusunda belki biraz sert çıkmışsın derim? zira tam olarak kullanmasam da ben beğeniyordum özellikle bir aralar çift uyduTunerli modelleri vardı bana inovatif geliyordu bazı modelleri.Yazılım konusunda ayrı özel bir firma ile çalışıyorlar diye biliyorum.Tabi şuana kadar hiç alıp kurcalama fırsarım olmadı.

Axen awox konusunda çok güzel özetlemişsin , yatak odasında axen var kayınpedere de aldık 3 ayda bir kanallar yer değiştiriyor artık eşim bile sormuyor niye böyle diye .Yahu nasıl bir firma bile bile yıllardır bir sorunu düzeltemez.Güncelleme yok ,destek yok.En son iş yerinde ki awox demplus çaymatik bozuldu sıcak tutması çalışmıyor bayramdan fırsat bırakayım dedim tam çalışma düzenine geçene kadar çıkışta klimacı abi ile görüştüm (dükkanları komşu sayılır)Git yenisini al hiç bekleme dedi???

Philips dayımda var Allah korusun insanı kanser eder menüsü, bir kere sıfırdan kanal taratayım dedim pişman oldum?Nasıl bir kafa ile öyle menü tasarlanmış gerçekten merak ediyorum.

Lg konusunda konuşmak istemiyorum dayımda plasma var cihaz gerçekten sağlam ama yazılımsal birkaç sıkıntı var alıp götürdüler getirdiler 2 kere düzelmemiş.Sonra dayımda internette yok dedim hotspot yapıp telefondan internet vereyim bir güncelleme deneyeyim.2 tane güncelleme gelmiş 2 sinide yapınca sorun düzeldi.Nasıl bir servistir kocaman tv yi alıp götürüp boşu boşuna arka kapağını söküp bakıp olduğu gibi geri getirir anlamak güç.

Vestel konusunda zaten herşey ortada sizin çok güzel sevdiğim bir cümleniz var ortada un , şeker ,yağ gerekli tüm malzemeler var ancak bu kadar oluyor diye .Benzer birşey de olabilir ? Yani adamlar isteseler çok daha fazlasını yapabilirler o potansiyel imkan var ancak yapmıyorlar.

tekrardan herkese iyi bayramlar dilerim.??

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
LG 65SM8000PLA NanoCell 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
YOK
Böyle kocaman yazınca daha mı hızlı cevap geliyor, farklı yerlere yazmanıza gerek yok bildiğimiz bir model olsa yazardık bilen biri varsa destek verecektir.

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
YOK

Böyle kocaman yazınca daha mı hızlı cevap geliyor, farklı yerlere yazmanıza gerek yok bildiğimiz bir model olsa yazardık bilen biri varsa destek verecektir.

Arkadaş büyük ihtimalle farklı bir siteden kopyala yapıştır yapınca HTML kodlarından ötürü büyük fontlu yapışmış cevap kısmına. Buradan açıklayayım belki bilmeyen varsa öğrenmiş olur. Genelde oluyor böyle hatalar. Bunun için notepad açıp ona yapıştır yapıp daha sonra oradan kopyalayıp yapıştırılırsa yada aynı şekilde adres satırında işlem yapılırsa sorun olmaz.

Geri
Üst Alt