teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Takıldım be sevgili özgür ,tarladan yine dört duvara gelinceBilirim öyle dendiğini ama ben genel yanılgı gibi kullandım, iyi bayramlar ?
İyi bayramlar ?
Takıldım be sevgili özgür ,tarladan yine dört duvara gelinceBilirim öyle dendiğini ama ben genel yanılgı gibi kullandım, iyi bayramlar ?
Kronik sorun o, yandaki minik anahtar değişecek. İstersen yollayayım kendin değiştir, İstersen yolla bana, takıp göndereyim.
Gidip yenisini almak sorun değil elbette alınır ancak tüketim alışkanlığına yenik düşmüş ve doğaya bir ÇÖP daha oluşturmuş oluruz gereksiz yere.
Fabrika bitsin diye bekliyorlar beyaz eşyada sahaya saldırmak için.Çok sağolasın hocam ? Aklıma geldi içini açıp bakayım ama garantisi var niye uğraşayım dedim kendi kendime? Bayram sonrası arkadaşlar çaysız kalacak o kadar ? .Servise verdim bakalım becerip yapabilirseler sorun yok ama yapamazlarsa iletişime geçerim hocam.Umarım ellerinde vardır da bekletmeden yaparlar ama klimacı abi uydu alıcı vermiş artık kaybettiler mi yapamadılar mı dedi 2 ay geçmiş oda sormak ayıp gelince gittim yenisini aldım dedi?.Dükkan da acayip dağınıktı umarım kaybetmezler form da almayıp acemilik ettim???
Aletten de memnunuz aslında yaklaşık 2 yıl oldu tahmini sabah akşam olmak üzere 1000 defa çay demlemişiktir? ayda 22gün çalışıyoruz 22*12 ay=264 yılda yapar , 2 yılda 528 ,ee sabah akşam olduğuna göre 1056 yapıyor.? haziran başında bitiyordu garantisi.iyi dayandı yani malzeme kaliteside çok iyi en kötü aynısından alırım yine.Awox keşke tv de de iyi olsa bu kadar.Bir aralar midea üretimi beyaz eşya getiriyorlar dı akibeti ne oldu hocam?
Ciddi ciddi fabrika kuruluyor yani hocam?Peki montaj mı olacak yoksa ciddi arge ve üretim de var mı?Her ne olursa olsun ülkemizde yaratacak istihham adına sevindim.Sanırsam Tekirdağ yakınlarına kuruluyor değil mi?Fabrika bitsin diye bekliyorlar beyaz eşyada sahaya saldırmak için.
Küçük ev aletleri aslında cidden kalitesiz, aynı çaycıyı ben de kullanıyorum hem evde hem de iş yerinde kırmızı olanını aldım. Bir tane de yedekte beyaz bekletiyorum ne olur ne olmaz diye, yine de özellikle sıcak tutma düğmesi çabuk eriyor, bir de boyası erken çıkıyor, Özellikle demliğin oturduğu yerdeki boyanın çıkması demek, o boyayı çay ile birlikte içiyoruz anlamı da taşıyor malum
Videolar çok faydalı ve yerinde olmuş. Awoxa şaşırmamakla birlikte eksiğide var bence ? Philips videosunda yedek parça olayına gerçekten şaşırdım. Ve bilmiyordum. Philips TV kullandım. İlk kullandığım 106 ekran düz lcd TV idi. Onun menüsü rahattı ama sonraki aldığım Philips smart 106 led menüsü çok hantaldı ama görüntü kalitesi muazzamdı. (dahili uydu alıcısı hariç).
Aslında birde şunu anlıyoruz. Sanki yerli malı veya trde üretilen ürünleri kullanmamız gerekiyor gibime geliyor. Anakart sıkıntısı yok tampon sıkıntısı yok gibi gibi... Fakat aslında şöyle bir sorun var. İthal ürünlerin satış sonrası kısmında sürekli bir eksikliğin ve yetersizliğin olması.. Mercedes ve Philips örneği gibi... Bu olay sadece bizim ülkede mevcut galiba...
Sevgili tkartal inan bana videolarda yorumlarda da belirttiğim üzere eğer VESTEL in şu ülkede sunduğu servis hizmet kalitesini LG PHILIPS yakalasa (Samsung işe uyandı bence ve bu yolda ilerliyor) ciddi söylüyorum bu Awox axen vestel arçelik vs bırak televizyon satmayı, radyo bile satamazlar.Videolar çok faydalı ve yerinde olmuş. Awoxa şaşırmamakla birlikte eksiğide var bence ? Philips videosunda yedek parça olayına gerçekten şaşırdım. Ve bilmiyordum. Philips TV kullandım. İlk kullandığım 106 ekran düz lcd TV idi. Onun menüsü rahattı ama sonraki aldığım Philips smart 106 led menüsü çok hantaldı ama görüntü kalitesi muazzamdı. (dahili uydu alıcısı hariç).
Aslında birde şunu anlıyoruz. Sanki yerli malı veya trde üretilen ürünleri kullanmamız gerekiyor gibime geliyor. Anakart sıkıntısı yok tampon sıkıntısı yok gibi gibi... Fakat aslında şöyle bir sorun var. İthal ürünlerin satış sonrası kısmında sürekli bir eksikliğin ve yetersizliğin olması.. Mercedes ve Philips örneği gibi... Bu olay sadece bizim ülkede mevcut galiba...
5 yıl önce vestel de 100hz panel ile üretilmiş öyle tv ler vardı ki, görüntü kalitesi birçok Phılıps markasını geride bırakırdı."Sanki yerli malı veya trde üretilen ürünleri kullanmamız gerekiyor" devletimiz son gümrük vergileri ile bunu söylüyor zaten hocam.Pratikte ülkemizde deodorant tan tutun da deterjana, elektronik beyaz eşya ya kadar ithal ürünlerin yapıp ,yerli ürünlerin yapamadığı işlev yok.
Sadece kalite olgusu geliştirilmeli bu da zamanla olacak birşey malasef.Yoksa vestel inde görüntü kalitesi uygun ayarlar ile Philips ile aynı hatta belki daha da güzel oluyor.
Evet aynen katılıyorum. Çünkü mühendislik ve profesyonellik bu işin çekirdeğini oluşturuyor ?Sevgili tkartal inan bana videolarda yorumlarda da belirttiğim üzere eğer VESTEL in şu ülkede sunduğu servis hizmet kalitesini LG PHILIPS yakalasa (Samsung işe uyandı bence ve bu yolda ilerliyor) ciddi söylüyorum bu Awox axen vestel arçelik vs bırak televizyon satmayı, radyo bile satamazlar.
O nedenle bu adamlar o mükemmelliği yakalayacağına yerli üreticilerimiz o mühendisliği yakalasın istiyorum ben
Ben etmiyorum,çok da memnunum kendinden 100 +smr 600 ile bizim 9090 tv tek kelimeyle süper ,şuraya bir tık tık vurayım da nazar değmesin5 yıl önce vestel de 100hz panel ile üretilmiş öyle tv ler vardı ki, görüntü kalitesi birçok Phılıps markasını geride bırakırdı.
Fakat o tv sahipleri bu gün Vestele küfür ediyor Youtube Netflix vs gibi durumlar nedeniyle
Malum MB9X anakartlı tv ler çünkü bunlar
Ben voltcraft ile ölçmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam 380-400 watt civarı ve sıcak tutmanın bir tık üstünde aslında. Erimesinin nedeni de bu, uzun süreli yüksek güç geçince üstünden, akım kaynaklı ısınıp erime yapıyor (Evet içeriden)Ciddi ciddi fabrika kuruluyor yani hocam?Peki montaj mı olacak yoksa ciddi arge ve üretim de var mı?Her ne olursa olsun ülkemizde yaratacak istihham adına sevindim.Sanırsam Tekirdağ yakınlarına kuruluyor değil mi?
Demek o düğme içerden eriyor??
Renk sorununu tahmin ettiğim için inox aldım? Valla iyi kötü dediğim gibi 1000 kere çay yaptı bize 100 liraya başka makine de yok arkadaşları ikna edersem olmadı bir set daha alır atarız depoya.Sıcak tutma gerçekten 200 watt mıdır bilmem ama sıcak tutuyor yani.Diğer pahalı markalar bile 100 watt civarı ve soğutuyormuş çayı.
evet o şanslı kişilerden biri benim teraspy hocamla birlikte.47pf9090 hem krom kasa hemde görüntüsü ile hala görenleri hayran bırakıyor .Gerçek 100 hz panel ile plasma tv doğallığında görüntü veriyor.Nedense arkadaşın son sistem Samsung Nu bilmem kaç model tv si bile yapay geliyor bana.Benim tv de doğallık , akıcılık yok.Tabi malum panel lg ips baştan veridir zaman zaman ortam ısısına göre azalıp çoğalan bir ışık sızması var ama sorun etmiyorum artık.Zaten aşağı kısımda köşelerde.5 yıl önce vestel de 100hz panel ile üretilmiş öyle tv ler vardı ki, görüntü kalitesi birçok Phılıps markasını geride bırakırdı.
Fakat o tv sahipleri bu gün Vestele küfür ediyor Youtube Netflix vs gibi durumlar nedeniyle
Malum MB9X anakartlı tv ler çünkü bunlar
Aman abi o tv efsanedir dikkat et.Ben etmiyorum,çok da memnunum kendinden 100 +smr 600 ile bizim 9090 tv tek kelimeyle süper ,şuraya bir tık tık vurayım da nazar değmesin
Ben voltcraft ile ölçmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam 380-400 watt civarı ve sıcak tutmanın bir tık üstünde aslında. Erimesinin nedeni de bu, uzun süreli yüksek güç geçince üstünden, akım kaynaklı ısınıp erime yapıyor (Evet içeriden)
Fabrika ciddi ciddi kuruluyor onda sorun yok. Ancak bir VESTEL olurlar mı (Ki aldığım duyumlar masaya yumruğun vurulup ''Ben bu ülkenin diğer VESTEL'i olacağım'' dendiği yönde) bu biraz tartışılır.
Fabrikayı MİDEA nın mühendisleri kuruyor. Üretim kalitesi hangi ölçüde olur bunu zamanla göreceğiz bakalım.
Vestel de çalışırken fabrikaları çok gezdim ve tam bir gurur kaynağıydı açıkçası.
Umarım AWOX da bize bu gururu yaşatır.