MERHABA ADEM BEY,Forumumuzda punto ayarı, güzel Türkçemiz, Üslup gibi kavramlar, Paylaştığımız bilgiler kadar önem gösterdiğimiz konulardır.
Aragorn ise bırakın Trol olmayı, Hem bu forumda, hem de daha önceden (Yıllar yıllar önceden) başka forumlardan da tanıdığım ve forum kültürünü iyi kavrayabilmiş değerli bir kardeşimizdir. Üyemiz demedim dikkat ederseniz.
Beni yanlış anlamanızı istemem lakin Forumumuzda paylaştığımız bilgiler kadar, ister 1 mesajlı olsun, ister 10.000 mesajlı olsun fark etmeksizin her arkadaşımızı, aile bireyimizi haddinden fazla önemseriz. İçimizde nice 30 mesajlı arkadaşlarımız vardır ki her bir mesajın içerdiği bilgi,sevgi ve saygı onbin mesaja eşdeğerdir yani sakın yaklaşımımı yeni gelmeniz ve mesaj sayınız ile ilgili olarak algılamayınız ancak biz burada trol barındırmayız,
Bu bağlamda kişiliğinizi bilmesem de saygım sonsuz ancak bu tavrı bu forumda kabul edemem.
Bu gün sizin bu tavrınıza izin vermem demek, Yarın canı sıkılan herkesin forumdaki değerlerimize ve değerlilerimize istediği şekilde dil uzatabilme cesareti bulması demektir.
Bu forumdan gerek kendi ticari düşünceleri, gerekse siyasi bakış açıları ortama uymadı diye küsüp giden arkadaşlarımız oldu, Aynı gerekçeler ile huzuru bozmaları nedeniyle bizim hesabını kapattığımız arkadaşlar oldu ancak bununla birlikte forumdaki değerlerimize saygı göstermeyen ve bizi henüz tanımayan, tanımadan yaftalayan arkadaşlar ile yollarımızı ayırdığımız da oldu.
Sonuç olarak; Üzülerek de olsa hesabınızı askıya almak durumundayım.
Forumumuz bilgi anlamında herkese açıktır, dilediğiniz gibi okuyup faydalanabilirsiniz ancak bu yaklaşım tarzı ile forumda bir birey barındırmak, aynı bakış açısına sahip başka arkadaşlarımıza da cesaret vereceğinden dolayı bu kararı almak durumundayım.
Dilerseniz herhangi bir sorununuz olursa herkese açık olan birçok diğer kanaldan bana ulaşabilirsiniz size yine seve seve destek olurum ancak forumda yazmanıza müsaade edemiyorum lütfen kusura bakmayınız.
Merhaba Adem bey- (gkhn55) yasakladığın ve ıp kısıtladığın kişiyim;Forumumuzda punto ayarı, güzel Türkçemiz, Üslup gibi kavramlar, Paylaştığımız bilgiler kadar önem gösterdiğimiz konulardır.
Aragorn ise bırakın Trol olmayı, Hem bu forumda, hem de daha önceden (Yıllar yıllar önceden) başka forumlardan da tanıdığım ve forum kültürünü iyi kavrayabilmiş değerli bir kardeşimizdir. Üyemiz demedim dikkat ederseniz.
Beni yanlış anlamanızı istemem lakin Forumumuzda paylaştığımız bilgiler kadar, ister 1 mesajlı olsun, ister 10.000 mesajlı olsun fark etmeksizin her arkadaşımızı, aile bireyimizi haddinden fazla önemseriz. İçimizde nice 30 mesajlı arkadaşlarımız vardır ki her bir mesajın içerdiği bilgi,sevgi ve saygı onbin mesaja eşdeğerdir yani sakın yaklaşımımı yeni gelmeniz ve mesaj sayınız ile ilgili olarak algılamayınız ancak biz burada trol barındırmayız,
Bu bağlamda kişiliğinizi bilmesem de saygım sonsuz ancak bu tavrı bu forumda kabul edemem.
Bu gün sizin bu tavrınıza izin vermem demek, Yarın canı sıkılan herkesin forumdaki değerlerimize ve değerlilerimize istediği şekilde dil uzatabilme cesareti bulması demektir.
Bu forumdan gerek kendi ticari düşünceleri, gerekse siyasi bakış açıları ortama uymadı diye küsüp giden arkadaşlarımız oldu, Aynı gerekçeler ile huzuru bozmaları nedeniyle bizim hesabını kapattığımız arkadaşlar oldu ancak bununla birlikte forumdaki değerlerimize saygı göstermeyen ve bizi henüz tanımayan, tanımadan yaftalayan arkadaşlar ile yollarımızı ayırdığımız da oldu.
Sonuç olarak; Üzülerek de olsa hesabınızı askıya almak durumundayım.
Forumumuz bilgi anlamında herkese açıktır, dilediğiniz gibi okuyup faydalanabilirsiniz ancak bu yaklaşım tarzı ile forumda bir birey barındırmak, aynı bakış açısına sahip başka arkadaşlarımıza da cesaret vereceğinden dolayı bu kararı almak durumundayım.
Dilerseniz herhangi bir sorununuz olursa herkese açık olan birçok diğer kanaldan bana ulaşabilirsiniz size yine seve seve destek olurum ancak forumda yazmanıza müsaade edemiyorum lütfen kusura bakmayınız.
Öncelikle bu form sayfasında, yararlı yazılar bilgiler olduğunu düşündüğüm için bu sayfanıza üye olmuştum. İnsanların öğrenme yaşı yoktur diyerek eksik bildiklerimi bazı satırlarınızın arasında okuyarak hem vakit geçirmek hemde bilgi sahibi olmaktı.
Yapmış olduğum bir paylaşımda bilmeden yazı puntosunun büyük olarak paylaşım yapmışım(kopyala yapıştır) yoluyla farkında değilim form sayfasında bu tür paylaşımların öncelikli bilgi almak yada insanları buna yönlendirmek olmadığını bir çok kişi bunu biliyordur. Bu paylaşımı kendine pirim yapmak ve sanki karşısındaki azarlamaya çalışırcasına (şuursuzca) konuşmaya çalışan üyen (kardeşin) Aragorn bunu konu yapmış 2 kez dile getirmiş ve siz(adem) ve Sasuta üyeniz bu Aragorn uyarmışsınız yeni üye bilmeden yapmıştır diyerek. Buna rağmen hala konuyu uzatmaya devam etmiş 2 paylaşımınada cvp vermeyerek (luzumsuz) gördüğümden dikkate almadım. Ama ki gördümki sınırlarını aşmayı kendinde hak görmüş bu üyen (Kardeşin) benden beklenmedik altında kalacak bir cvp alınca kekelemiş ve (ABİSİ) olan ademi çağrıp beni alttan altan azarlamaya çalışmış, kendini iyilik meleği göstererek üzülerek filan demeye çalışmış. ) Adem bey, benim şahsiyetimi sorgulamaya yada (çok şey yazmak isterdim adabım el vermiyor)benim hakkımda yorum yapamazsınız ki üye (kardeşin dediğin kişinin kumaşı belli olmuş siz ne kadar balçıkla kapatmaya çalışsanızda kapatamıyacağınız gibi sizin değerlerinize (kardeş ) dediğiniz kişi zarar veren kişidir.Sizde onunla saygınlığınızı kaybetmeden önce bir etrafınıza bir bakın derim. Kazandığınız kaybettiklerinizden çok olduğunda yaptığınız hatanın farkına çok geç kalabilirsiniz.Ayrıca cocuk azarlar gibi öğretmenlik yapmayada çalışmayın bir sorununuz var ise paylaşımdan sonra hesabı askıya almayın, yaptığınız yorumu cvp bekleyin derim kaçamak dövüş olmaz. Buda sizlere hayat tavsiyesi....
Hesaplarımı askıya değil sizden silmenizi rica ediyorum...