Markalar Hakkında Görüşlerimi İçeren Video Serisi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem abi 2 gün cevap bekleyip satın aldıktan sonra sony videosu çektin. ama olsun teşekkür ederiz. harika paylaşım. eline diline sağlık. videodaki örneğin gibi 10 bin verip aldım xf9005. :hihi inşallah hayırlısı olur. youtube dan izleyip beğenelim paylaşalım forumdaşlar.

Son zamanlarda o kadar çok özür diler oldum ki, artık iyice anladım gerçekten yetişemiyorum lütfen kusura bakmayınız :)

Televizyonunuzu güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Y Çevrimdışı

Yasso

Yeni Üye
7 May 2020
15
44
Selamın aleyküm. Teşekkür ederim bilgiler için philips pfl 7674 modelini kullanıyorum bundan 5 ay önce anakart değişti 650 tl şimdi anladimki tamirli ürün takmışlar ama gende sizin dedğiniz gibi görüntü güzel. Sizede birşey sormak isterim sony vardı aklımda . Xg 9000 serisi veya . Xf9000 serisi bunun dışında samsung parlak olduğu için lg de mat olduğu için pek sıcak bakmıyorum birde philips sin yeni modelleri var sizin tavsiyeniz ÖNEMLİ tekrar teşekürler ALLAH RAZI olsun emeğiniz için

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi şu Vestel seni alıp ürün grubu müdürü falan yapsın piyasa da başka marka kalmaz herhalde

Eline diline yüreğine sağlık

Sayende 3 5 kuruşa aldığımız malın diğerlerine göre ne kadar şerefli olduğunu öğreniyoruz daha ne yazsam bilemedim valla
Ramazan hakikaten Vestel'i çok yerdiğim noktalar var ama marka düşmanı olarak değil daha iyiye taşıyabilmek adına, katkı sunabilmek adına yaptığım yapıcı eleştiriler bunlar. Allah şahit ki ben Ahmet beyin azmini ve iş disiplinini çok severim. Sevmeyeni, küfür edeni çoktur o Ahmet Zorlu ile o kişiler arasındaki mevzudur beni ilgilendirmez ben olaya objektif olarak bakıyorum ve ''Ya Olmasalardı?'' diyorum.

Size de soruyorum, Ya VESTEL ve ARÇELİK gibi markalarımız olmasaydı, Bu gün 5 bine aldığımız LG, sizce kaç lira olurdu?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamın aleyküm. Teşekkür ederim bilgiler için philips pfl 7674 modelini kullanıyorum bundan 5 ay önce anakart değişti 650 tl şimdi anladimki tamirli ürün takmışlar ama gende sizin dedğiniz gibi görüntü güzel. Sizede birşey sormak isterim sony vardı aklımda . Xg 9000 serisi veya . Xf9000 serisi bunun dışında samsung parlak olduğu için lg de mat olduğu için pek sıcak bakmıyorum birde philips sin yeni modelleri var sizin tavsiyeniz ÖNEMLİ tekrar teşekürler ALLAH RAZI olsun emeğiniz için
Aleyküm selam kardeşim. Öncelikle biraz izleme alışkanlıkların, tv seyretme kültürün hakkında bizi bilgilendirsen, İzleme açın ile ilgili bilgi versen çok daha faydalı olacağı görüşündeyim :)

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Ramazan hakikaten Vestel'i çok yerdiğim noktalar var ama marka düşmanı olarak değil daha iyiye taşıyabilmek adına, katkı sunabilmek adına yaptığım yapıcı eleştiriler bunlar. Allah şahit ki ben Ahmet beyin azmini ve iş disiplinini çok severim. Sevmeyeni, küfür edeni çoktur o Ahmet Zorlu ile o kişiler arasındaki mevzudur beni ilgilendirmez ben olaya objektif olarak bakıyorum ve ''Ya Olmasalardı?'' diyorum.

Size de soruyorum, Ya VESTEL ve ARÇELİK gibi markalarımız olmasaydı, Bu gün 5 bine aldığımız LG, sizce kaç lira olurdu?

Abi nasıl olurdu Avrupa da ortalama bir otomobile 1 yıllık maaşla sahip olunabiliyor ama bizim burda en az 4 5 senelik bir birikim yapmamız gerekiyor veya daha fazlası

herhalde 2 3 aylık maaşla sahip olacağımız tv içinde 1 yıllık maaşı biriktirmek gerekebilirdi

Y Çevrimdışı

Yasso

Yeni Üye
7 May 2020
15
44
Aleyküm selam kardeşim. Öncelikle biraz izleme alışkanlıkların, tv seyretme kültürün hakkında bizi bilgilendirsen, İzleme açın ile ilgili bilgi versen çok daha faydalı olacağı görüşündeyim :)
Abi genelde filim ve dizi izliyorum futbol hiç izlemem çoğunluk gündüz izliyorum görüntü doğallı ÖNEMLİ. Ekran olarak en fazla 55. İnç düşünüyorum bütçe 7 ilâ 12 bin civarı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi nasıl olurdu Avrupa da ortalama bir otomobile 1 yıllık maaşla sahip olunabiliyor ama bizim burda en az 4 5 senelik bir birikim yapmamız gerekiyor veya daha fazlası

herhalde 2 3 aylık maaşla sahip olacağımız tv içinde 1 yıllık maaşı biriktirmek gerekebilirdi
Aslında biz bunları yaşadık. Bizim ilk renkli televizyonumuz GRUNDİG di.
Bir doların 134.92tl olduğu dönemde satın alınan bu televizyon (1981) neredeyse babamın bir senelik maaşına (Hava kuvvetleri mensubu) tekabül ederdi.

Evet eleştiriyoruz.
Evet eksikleri var
Evet yanlışları var

Fakat yine de bu adamlar sayesinde bu ülkede artık bir rekabet ortamı var ve yine bu adamlar sayesinde Samsung efendi ve LG efendi bizlere bu fiyattan mal satıyorlar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi genelde filim ve dizi izliyorum futbol hiç izlemem çoğunluk gündüz izliyorum görüntü doğallı ÖNEMLİ. Ekran olarak en fazla 55. İnç düşünüyorum bütçe 7 ilâ 12 bin civarı
En önemli sorum her zaman için yanıtlanmıyor :kiskis

İzleme açınız nedir? Yani tv yi karşıdan mı yoksa yanlardan mı izlersiniz oturma düzeninize göre?

Y Çevrimdışı

Yasso

Yeni Üye
7 May 2020
15
44
En önemli sorum her zaman için yanıtlanmıyor :kiskis

İzleme açınız nedir? Yani tv yi karşıdan mı yoksa yanlardan mı izlersiniz oturma düzeninize göre?
Özür dilerim kusura bakmayın ☺ izleme açısı yanlardan izliyorum genelde yani 30 yada 35 derece açılı oluyor galiba kusura bakmayın terimleri pek bilmediğim için mazur görün

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Özür dilerim kusura bakmayın ☺ izleme açısı yanlardan izliyorum genelde yani 30 yada 35 derece açılı oluyor galiba kusura bakmayın terimleri pek bilmediğim için mazur görün

Bahsettiğiniz açılarda IPS daha verimli olur ama karanlık sahnelerde sizi üzer
VA alırsanız da yanlardan istediğiniz görüntüyü alamazsınız direk karşıdan izlemek daha keyifli olur
Tercih size kalmış

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Rica ederim lütfen kusurluk bir durum yok :ok

Bütçenizin müsait olması size oldukça büyük bir avantaj sunuyor.

55'' boyut için quantumdot teknolojisine geçip yan açı sorunumuzu bypass edebiliriz.
Yine bütçenizin müsait olması nedeniyle FULLARRAY led tercih ederek lokal dimming olmasa da full array avantajını kullanabiliriz
Yine bütçenizin müsait olması nedeniyle rahatlıkla 100hz panel tercih edebiliriz ve hiç de öyle 10binli rakamlara da çıkmaya gerek kalmadan size 55Q70 modelini incelemenizi tavsiye ediyorum :ok

L Çevrimdışı

LynXMaSTeR 

Aktif Üye
16 Ocak 2020
145
hocam videolar için teşekkürler, naçizane bi önerim olacak.
kameranın sabit olduğu video çekimlerinde otofokusu kapatırsanız makine sürekli netleme yapmaya uğraşmaz, bu şekilde ekranda sürekli rahatsız edici bi gel-git oluşmaz :)

bu arada kullanmakta olduğum JVC marka ile ilgili herhangi bir yorumunuzu göremedim :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hocam videolar için teşekkürler, naçizane bi önerim olacak.
kameranın sabit olduğu video çekimlerinde otofokusu kapatırsanız makine sürekli netleme yapmaya uğraşmaz, bu şekilde ekranda sürekli rahatsız edici bi gel-git oluşmaz :)

bu arada kullanmakta olduğum JVC marka ile ilgili herhangi bir yorumunuzu göremedim :)
TOSHİBA için istek gelmişti, Bu gün çekeceğim ve sizin isteğiniz üzerine JVC yi de dahil ederim seve seve :ok

NOT: Öneri için çok teşekkür ediyorum, Çekimleri yalnız yaptığım için bu konuda korkum şu; Ben kamera karşısında oluyorum ve kendimi göremiyorum, o esnada focus bozuldu ise bütün çekim heba olur şeklinde bir tereddütüm var ama buna bir öneriniz var mı? :alala

Geri
Üst Alt